25+ Kiểu tóc Man Bun nam đẹp cực ngầu phong cách lãng tử

Me më shumë se 25 modele flokësh Man Bun të mbledhura dhe të sintetizuara nga Tam Anh Leather Products në këtë artikull, do të keni shumë mundësi për të gjetur modelin e duhur të flokëve për fytyrën dhe stilin tuaj. Pavarësisht nëse është një djalë romantik, një djalë modern apo një djalë klasik, stili Man Bun mund t’ju ndihmojë të krijoni një stil mbresëlënës dhe unik.

Ju ftojmë tëTam Anh Leatherwear zbulon 25+ modele flokësh dhe stile romantike për meshkuj të bukura dhe të lezetshme të Man Bun në artikullin më poshtë!

Çfarë është hairstyle Man Bun?

Man Bun është një model flokësh tipik i Amerikës që nga vitet 1970. Ky model flokësh krijohet duke vendosur flokët e gjatë në pjesën e sipërme të kokës për të zbuluar zverkun e shpinës. Për të bërë këtë model flokësh, djemtë duhet të kenë një gjatësi flokësh 20-25 cm që të mund të tërheqin “hudhrën” pas shpine.

hairstyle mashkullore topuz

Ndryshe nga modeli i flokëve Undercut ose Side Part, për të qenë në gjendje të krijojë modelin e flokëve Man Bun, ai duhet të presë me durim që t’i rriten flokët. Ky është një model flokësh shumë romantik, që sjell bukurinë e zhveshur dhe të pluhurosur të djemve të epokës.

Cilës fytyrë i përshtatet frizusi mashkullor me topuz?

Për t’u bërë më në modë dhe rinore, duke zotëruar një Flokëkuq mashkullor topuz Risia është e domosdoshme për zotërinjtë modernë.

Megjithatë, për të marrë pamjen perfekte, nuk ka të bëjë vetëm me stilimin, por edhe të zgjidhni modelin e duhur të flokëve për fytyrën tuaj.

1. Fytyra e zemrës

Djemtë me një fytyrë në formë zemre shpesh kanë një mjekër të vogël dhe mollëza të larta si një trekëndësh me kokë poshtë. Këta persona shpesh kanë një anë femërore, ndaj mund të kenë frikë të kenë flokë të gjatë.

Megjithatë, nuk ka pse të shqetësoheni sepse flokët Man Bun kanë lindur për të zgjidhur këtë problem për zotërinjtë me fytyra zemre.

2. Fytyrë ovale

Parukierja kryesore në botë këshillon që djemtë me fytyrë ovale duhet të zgjedhin një model flokësh që shkon deri në majë të kokës dhe ka një topuz më të madh se zakonisht. Kështu, fytyrat e djemve do të jenë më të qarta, dhe nofulla do të jetë më tërheqëse.

Flokë mashkullor topuz për fytyrë ovale

3. Fytyrë e gjatë e vogël

Fytyrat e vogla ose të gjata mund t’i bëjnë njerëzit të tërhiqen më lehtë nga balli. Prandaj, zotërinjtë duhet të zgjedhin me kujdes modelin e duhur të flokëve për fytyrën e tyre.

Sidomos personat me flokë të hollë do të kenë më shumë vështirësi kur Stilim me topuz mashkullor. Në këtë rast, duhet të zgjidhni një topuz të lartë në majë të kokës në vend që t’i lidhni flokët në zverk.

4. Fytyrë katrore

Shumë djem me fytyra katrore zgjedhin shpesh modelin “legjendar” të Man Bun si modelin e tyre të preferuar të flokëve. Ky është edhe modeli më i përshtatshëm i flokëve për fytyrat katrore që djemtë mund ta zgjedhin lehtësisht me çdo stil sipas dëshirës.

Sugjeroni modelet më të nxehta të flokëve Man Bun në verën e vitit 2023

Ju lutemi vazhdoni t’i referoheni Model flokësh Man Bun Më të mirat që sugjeron Tam Anh Leather më poshtë!

1. Flokëkuq me topuz për mashkull të gjatë

Ka disa modele flokësh të gjatë Man Bun që preferohen gjithmonë nga djemtë. Sidoqoftë, ky hairstyle është mjaft i ri dhe i guximshëm, jo ​​të gjithë janë të përshtatshëm për të. Prandaj, djemtë duhet të varen nga fytyra dhe personaliteti i tyre për të krijuar theksin më të përshtatshëm.

hairstyle mashkull me topuz të gjatë

2. Flokëkuq mashkull i shkurtër topuz

Modeli i shkurtër i flokëve Man Bun është gjithashtu një zgjedhje e shkëlqyeshme për djemtë që duan t’i japin flokëve një kthesë të re pa dashur që ato të jenë shumë të gjata. Me një model flokësh të shkurtër Man Bun, djemtë mund të krijojnë një stil mashkullor, personalitet dhe tërheqës.

hairstyle mashkull me topuz të shkurtër

3. Flokë mashkull topuz për fytyrë të rrumbullakët

Djemtë me fytyrë të rrumbullakët mund të zgjedhin modelin e flokëve Man Bun me gjatësi të moderuar, topuz jo shumë të lartë dhe me më shumë ngatërresa për të krijuar një pamje komode dhe natyrale. Nëse doni të krijoni një theks, djemtë mund të përpiqen gjithashtu të hollojnë flokët në tempuj ose balluke për t’i bërë ato më të spikatura dhe mbresëlënëse.

flokë topuz mashkullor për fytyrë të rrumbullakët

4. Flokëkuq mashkull me kaçurrela topuz

Flokët me kaçurrela Man Bun është një opsion unik për të ndihmuar në krijimin e një stili unik për djemtë. Me flokë kaçurrela natyrale, flokët kaçurrelë Man Bun do të ndihmojnë në rritjen e bukurisë mashkullore dhe personalitetit të djemve.

hairstyle mashkull me topuz

5. Stil flokësh me topuz mashkullor aziatik

Flokët e thjeshtë aziatik me topuz zakonisht e kanë pjesën e sipërme të prerë mirë dhe të lënë natyrisht gjatë pas ose të gërshetuara mirë. Ky model flokësh shihet shpesh tek djemtë aziatikë me bukuri mashkullore, rinore dhe krijuese.

Flokë me topuz mashkull aziatik

6. Flokët e barbunit Man Bun janë super të lezetshëm

Flokët e lezetshme Man Bun me barbunë po bëjnë bujë tek të rinjtë me kombinimin e saj unik të pjesës së sipërme të rruar shkurtimisht, flokëve më të gjatë poshtë, lehtë kaçurrela dhe shpesh të zbukuruara me ngjyra të theksuara, Krijo një stil unik dhe në modë.

frizusi qefull me topuz super të lezetshëm

7. Buzë mashkulli klasik

Ky model flokësh klasik me topuz është i preferuar nga shumë djem për shkak të thjeshtësisë së tij, por megjithatë ruan rininë dhe personalitetin e meshkujve.

Në veçanti, Classic Man Bun është shumë i përshtatshëm për meshkujt që janë të zënë dhe nuk kanë shumë kohë për të stiluar flokët e tyre.

hairstyle klasike për meshkuj me topuz

8. Top Knot

Po, modeli i flokëve Top Knot rekomandohet shpesh për djemtë me fytyrë ovale ose drejtkëndore për të krijuar ekuilibër dhe harmoni. Ky model flokësh është i përshtatshëm edhe për djemtë me stil dhe personalitet modern.

hairstyle me nyje të sipërme

9. Man Bun Low Undercut

Modeli i flokëve Man Bun Low Undercut është një kombinim i mrekullueshëm midis dy modeleve të flokëve të famshëm dhe të njohur sot. Djemtë mund të krijojnë një stil personaliteti, rock të guximshëm me këtë hairstyle.

frizure mashkullore topuz me prerje të ulët

10. Topuz i çrregullt mashkullor

Messy Man Bun është një model flokësh i thjeshtë por jashtëzakonisht elegant dhe në modë. Ky model flokësh krijon një pamje natyrale, të improvizuar dhe është shumë i përshtatshëm për meshkujt e rinj, aktivë që duan një stil mode jo shumë të ngarkuar.

model flokësh me topuz mashkullor të çrregullt

11. Gjysmë simite

Gjysmë topuz është një model flokësh shumë i njohur dhe i përshtatshëm për djemtë me flokë të mesëm dhe të gjatë. Me gjysmë topuz, ai thjesht duhet të tërheqë të gjithë flokët e sipërm lart dhe t’i lidhë në pjesën e sipërme të kokës, duke i lënë flokët poshtë të jenë natyralë. Ky model flokësh është shumë i thjeshtë dhe në modë, i përshtatshëm për shumë raste dhe stile të ndryshme.

frizurë gjysmë topuz

12. Simite mashkulli me dreadlocks

Man Bun with Dreadlocks është një model flokësh mjaft i popullarizuar në komunitetin që i pëlqen Rock dhe Hip-hop. Flokët dreadlock krijohen duke “përdredhur” flokët së bashku për të formuar fije të gjata, voluminoze.

Kur kombinohen me flokët Man Bun, flokët Dreadlocks do të lidhen mirë në pjesën e sipërme të kokës, duke krijuar një pamje të ndryshme dhe me personalitet.

hairstyle mashkull topuz me dreadlocks

13. Buzë mini mashkulli

Mini Man Bun është një version më i shkurtër dhe më i lehtë i Man Bun. Për të krijuar këtë stil, ju vetëm duhet të zgjidhni një pjesë të flokëve në kokën tuaj dhe t’i lidhni në një topuz të vogël.

Ky model flokësh është shumë i përshtatshëm për djemtë me flokë të shkurtër ose flokë të gjatë në majë të kokës. Kombinuar me veshjen e duhur, Mini Man Bun do t’ju bëjë të dukeni me stil dhe me stil.

mini stil flokësh mashkullor

14. Gërsheta me topuz mashkull

Man Bun Braids është një model flokësh i frymëzuar nga lojtarët e futbollit të Afrikës së Jugut, duke kombinuar flokët gërsheta dhe Undercut të rregullt. Me këtë hairstyle unike dhe të veçantë, çdo djalë do të tërheqë vëmendjen kur shfaqet kudo.

flokë gërsheta topuz mashkull

15. Burri topuz dhe mjekër

Për ata që e duan stilin Hiphop, Man Bun and Beards është një frizurë klasike që shpesh favorizohet. Kur kombinohen me një mjekër të trashë, Man Bun dhe Beards do të bëhen më tërheqës se kurrë.

frizurë për bukë me topuz mashkull

16. Topuze dyshe

Në vend të vetëm një topuz si zakonisht, modeli i flokëve Double Man Buns ka dy topuz, një afër majës së kokës dhe një afër pjesës së poshtme të zverkut. Ky është një model flokësh shumë i guximshëm dhe i përmirësuar nga modeli i zakonshëm i flokëve Man Bun. Nëse ju djema dëshironi të ndryshoni pamjen tuaj dhe të bëheni më elegant dhe të rinj, provoni menjëherë këtë model flokësh.

model flokësh me topuz për burrë

17. Nyjë gjysmë lart

Me këtë model flokësh, flokët në pjesën e pasme të kokës do të ndahen në dy pjesë, njëra pjesë lidhet në majë të kokës dhe tjetra lihet e lirë. Ky është një stil interesant dhe unik.

hairstyle me nyje gjysmë lart

18. Anët e rruara me nyje të sipërme

Modeli i flokëve me nyje Top Knot Shaved Sides konsiderohet një variant i modelit të flokëve Half-Up Top Knot. Flokët e meshkujve do të ndahen në dy pjesë, njëra do të shkulet lart në majë të kokës dhe tjetra do të rruhet plotësisht.

hairstyle me nyje të rruara në anët

19. Bun i ulët i njeriut

Ky model flokësh është tradicional dhe elegant. E veçanta e këtij modeli flokësh është se fokusohet tek flokët në pjesën e pasme të kokës, duke bërë një ndryshim në krahasim me modelet e tjera të flokëve Man Bun me theksin që të gjithë flokët e trashë dhe të gjatë do të tërhiqen dhe lidhen aty.

frizurë me topuz të ulët

20. Buzë njeriu me thumba

Ky model flokësh është një kombinim i stilit klasik Low Man Bun dhe bishtit. Të gjithë flokët e gjatë do të tërhiqen dhe do të lidhen me një brez elastik për t’u rregulluar. Për të nxjerrë në pah fytyrën mashkullore, flokët e sipërm do të tërhiqen deri në majë të kokës.

stil flokësh mashkull me thumba me topuz

21. Kombinim Man Bun Slick back

Ngjashëm me frizurën Half-Up Top Knot, edhe flokët e tij do të ndahen në 2 pjesë, njëra pjesë është e lidhur lart në majë të kokës, por pjesa tjetër nuk lihet e gjatë, as e rruar, do të lihen si flokë mashkulli. normalisht i shkurtër.

frizurë mashkull me slick back

22. Man Bun samurai japonez

Flokët Man Bun Samurai shpesh rruhen afër anës dhe pas qafës për të krijuar një pamje të rregullt dhe të pastër. Flokët në majë të kokës do të jenë të lidhura dhe të shtrënguara për të formuar një topuz të rrumbullakët, si një shpatë samurai.

flokë topuz mashkull samurai japonez

23. Man Bun kombinim pompadour

Ky flokë mashkull topuz ka lindur për djemtë që pëlqejnë thjeshtësinë, por megjithatë personalitetin, ose djemtë që duan të ndjekin një imazh mashkullor dhe elegant.

frizure mashkullore topuz pompadour

24. Flokët e Man Bun janë fytyrë katrore

Flokëkuq mashkullor topuz Një fytyrë katrore këndore do të përmirësojë tiparet mashkullore, të forta dhe të forta të një fytyre katrore këndore. Flokët janë të lidhur fort në pjesën e sipërme të kokës, duke krijuar një kontrast me tiparet e forta të fytyrës, duke krijuar atraktivitetin dhe spikatjen e djalit.

flokë topuz mashkullor për fytyrë katrore

25. Flokëkuq mashkull me topuz për bebe

Flokët Man Bun për djem jo vetëm që e ndihmojnë atë të duket personalitet dhe i fortë, por edhe një zbulim i madh, i ndryshëm nga modelet tradicionale të flokëve për djem. Nëse fëmija juaj ka një fytyrë të bukur dhe i përshtatet këtij modeli flokësh, kjo do të jetë një zgjedhje e shkëlqyer për të theksuar pamjen e saj.

Flokëkuq mashkullor për bebe

Kini parasysh kur kujdeseni për frizurën Man Bun

Për t’u kujdesur për flokët Man Bun, duhet t’i kushtoni vëmendje mbajtjes së flokëve tuaj të pastër dhe të lagësht, duke përdorur produktet e duhura për kujdesin e flokëve, duke i dhënë kohë flokëve tuaj për të pushuar dhe për të shmangur përdorimin e shumë produkteve të flokëve.

Sa kohë duhet për të marrë gjatësinë e duhur të topuzit?

Koha për të pasur gjatësinë e duhur të flokëve për flokët Man Bun do të ndryshojë në varësi të shkallës së rritjes së flokëve të çdo personi. Megjithatë, për të pasur gjatësinë e flokëve të mjaftueshme për një topuz Man Bun, zakonisht duhen nga 6 muaj deri në 1 vit në varësi të shkallës së rritjes së flokëve të çdo personi. Gjatë kësaj kohe, ju gjithashtu duhet të kujdeseni siç duhet për flokët tuaj për të siguruar shëndetin dhe rritjen e tyre.

Pse disa njerëzve nuk u pëlqejnë flokët Man Bun?

Disa njerëz nuk e pëlqejnë atë Flokët e burrëve sepse konsiderohet si një hairstyle “shumë popullore” dhe “shumë e vjetër”. Për më tepër, shumë njerëz mendojnë gjithashtu se flokët Man Bun janë një model flokësh që është i përshtatshëm vetëm për grupe të caktuara njerëzish, siç janë njerëzit që merren me art ose njerëzit me stilin e tyre personal.

Të tjerë gjithashtu pretendojnë se flokët e Man Bun mund t’i bëjnë meshkujt të duken “të çmendur” ose “të pahijshëm”. Megjithatë, ky është vetëm një mendim personal dhe jo të gjithë pajtohen me këto pikëpamje.

Epilogu

Flokët e mashkullit të topuzit është bërë një trend popullor në botën e modës së meshkujve sot. Megjithatë, si çdo hairstyle tjetër, ajo gjithashtu ka avantazhet dhe disavantazhet e veta. Me forcën dhe personalitetin e tij, Man Bun është bërë zgjedhja e parë për djemtë që duan modën dinamike, moderne dhe liberale. Mos harroni të aktivizoni njoftimet që të mos humbisni asnjë lajm nga Tam Anh Leather!

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết 25+ Kiểu tóc Man Bun nam đẹp cực ngầu phong cách lãng tử . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *