35+ Kiểu Tóc Side Part Nam Đẹp Phù Hợp Với Mọi Khuôn Mặt

Zgjedhja e modelit të duhur të flokëve për fytyrën tuaj do të ndihmojë që pamja juaj të shkëlqejë shumë. Flokët Trendy Side Part që ndihmojnë në rritjen e bukurisë mashkullore dhe joshëse janë një nga modelet më të mira të flokëve që ia vlen të provohet në vitin 2023. Artikulli vijues Tam Anh Leatherwear ka përpiluar frizurat për meshkuj Top Best Side Part për të përmirësuar pamjen e Friend.

Çfarë është modeli i flokëve në pjesën anësore për meshkuj?

Pjesa anësore Cila është pyetja që pyesin shumë njerëz të rinj në këtë model flokësh. Ky është një model flokësh elegant për meshkuj dhe nuk del kurrë nga moda.

Karakteristika e këtij modeli flokësh është ndarja e flokëve në njërën anë të kokës dhe krehja e tyre. Zakonisht gjatësia e flokëve do të jetë nga 6 cm deri në 8 cm, të ngarkuara më të shkurtra se flokët e tjerë të meshkujve.

design-toc-side-part-la-gi

Nuk është e natyrshme që modeli i flokëve për meshkuj Side Part është kaq i popullarizuar nga kaq shumë djem. Ky model flokësh është i përshtatshëm për shumë fytyra dhe mosha, duke u fshehur shumë mirë për shumë lloje fytyrash. Pjesa anësore e flokëve për meshkuj lartësuese e bukurisë mashkullore, e fortë dhe plot sharm. Megjithatë, ky model flokësh kërkon më shumë kujdes se modelet konvencionale.

Çfarë janë flokët e pjesës anësore?

Fytyra që i përshtatet frizurës Side Part

Flokët e pjesës anësore të meshkujve janë gjithmonë të fryrë dhe të kalitur në mënyrë natyrale. Shumica e formave të fytyrës së meshkujve janë të përshtatshme për këtë model flokësh. Disa fytyra janë veçanërisht të spikatura dhe tërheqëse kur vishni këtë stil të pjesës anësore si:

– Fytyrë ovale (fytyrë ovale): Pjesa anësore ka flokë me gjatësi mesatare në pjesën e sipërme të kokës, duke e bërë fytyrën më elegante. Ky është një korrektor shumë i mirë i flokëve për fytyrat ovale.

Fytyra katrore: Njerëzit me fytyrë katrore shpesh kanë një nofull mjaft të gjerë. Hairstyle Side Part përmirëson bukurinë tuaj ekzistuese mashkullore dhe e bën pamjen tuaj shumë më elegante.

mat-hop-voi-toc-side-pjesë

– Fytyrë trekëndore: Me një fytyrë trekëndore, nuk këshillohet të lini bordet shumë lart sepse do të zbulojë defektin e vogël të nofullës. Pjesa anësore e flokëve për meshkuj mjeshtërisht me majën e kokës duke rrëshqitur lart do t’ju ndihmojë të bëheni më të ekuilibruar dhe harmonik.

– Fytyrë në formë diamanti: Nëse e zotëroni këtë fytyrë, mund të konsideroni flokët e meshkujve Side Part për të krijuar një stil lundrues në pjesën e sipërme të kokës.

– Fytyrë drejtkëndëshe: Nëse keni një fytyrë drejtkëndëshe, duhet të zgjidhni një model flokësh me volum dhe gjatësi të përshtatshme. Pjesa anësore me flokë jo shumë të shkurtër, të lehtë për tu kaçurrela për të ndihmuar fytyrën tuaj të bëhet më katrore.

– Fytyrë e rrumbullakët: Kjo është gjithashtu një fytyrë shumë e përshtatshme për Pjesën anësore. Ju mund t’i lëmoni flokët në majë të kokës drejt dhe t’i stiloni ato poshtë në anët për të sjellë një këndshmëri në fytyrë.

Modelet më të bukura të flokëve të pjesës anësore për meshkuj

Modelet e flokëve Side Part kanë shumë modele të bukura, të përshtatshme për stilin dhe personalitetin e djemve. Këtu janë Pjesa anësore e modelit të flokëve për meshkuj Më të bukurat e sintetizuara nga Tam Anh Leather, mund t’i referoheni.

1. Flokë të shkurtër në pjesën anësore për meshkuj

Pjesa e shkurtër anësore karakterizohet nga prerja e flokëve në pjesën e sipërme të kokës mesatarisht e shkurtër, ndërsa flokët në anët e boreve janë të prera në mënyrë të zbehur. Gjatësia e shkurtër e flokëve të meshkujve në pjesën anësore ju ndihmon të përmirësoni pamjen tuaj për t’u bërë më e rregullt, moderne dhe e sjellshme.

Flokë me pjesë të shkurtra

2. Flokë të gjatë për meshkuj

Pjesa e gjatë anësore është gjithashtu një nga tendencat e modës të njohura të të rinjve. Ky model flokësh ka balluke relativisht të gjata dhe pjesën e sipërme të kokës, të cilat mund të stilohen në mënyrë fleksibël sipas preferencave personale.

Përkundrazi, zverku dhe anët e karapës janë të shkurtuara mjeshtërisht dhe të sjellshme. Ky model flokësh për meshkuj është i përshtatshëm për shumë ambiente pune, për të shkuar në shkollë apo për të dalë.

3. Flokë klasike me pjesë anësore për meshkuj

Pjesa anësore Stil klasik Veçanërisht i përshtatshëm për djemtë elegantë dhe të butë. Modeli i flokëve klasik ka bordurë të shkurtuar me përpikëri, balluke pak më të gjata, të cilat mund të fshihen pas. Tipari i jashtëzakonshëm i flokëve klasik të meshkujve Side Part është pjesa shumë e dallueshme e vijës së flokëve në majë të kokës.

Flokë klasike me pjesë anësore për meshkuj

4. Perm flokësh në pjesën anësore të meshkujve

Permja Side Part për meshkuj nuk është e panjohur për trendin e modës së flokëve të meshkujve. Nëse po kërkoni të rifreskoni imazhin tuaj në një stil më modern, mund ta konsideroni këtë model flokësh. Flokët e meshkujve kaçurrela e pjesës anësore i jep formë flokëve dhe më pas vazhdon me kaçurrela për t’iu përshtatur stilit dhe personalitetit të çdo personi.

5. Flokët anësorë balluke të gjata pak të dredhura

Një tjetër stil i bukur Side Part që mund të mendoni të zgjidhni është balluke të gjata, pak të dredhura. Për të zotëruar këtë model flokësh, duhet t’i rrisni balluket aq sa të mund të kaçurrela.

Në varësi të fytyrës së çdo personi, shkalla e përkuljes do të jetë e ndryshme. Ky lloj kaçurrela e lehtë e çatisë ndihmon fytyrën tuaj të mbulojë me zgjuarsi defektet, duke e bërë pamjen më elegante dhe të ekuilibruar.

6. Flokëkuq me balluke të fryra

Hairstyle Side Part me balluke të fryra është pothuajse e ngjashme me stilin e kaçurrelave të lehta. Ju gjithashtu duhet të keni një balluke mjaft të gjatë për të bërë kaçurrela dhe stil për ta bërë pamjen më tërheqëse. Kaçurrela e ballukeve të fryra ndihmon që flokët tuaj të rregullohen, duke krijuar shumë më tepër gjallëri.

Ky frizurë është gjithashtu i përshtatshëm për shumë stile, nga luksoze dhe elegante deri tek ato të thjeshta dhe natyrale.

Flokë në pjesën anësore për meshkuj

7. Flokët në pjesën anësore të meshkujve të lëkundura prapa

Rrëshqitja e pjesës anësore prapa bën një përshtypje të fortë te personi përballë falë pjesës së pasme të çatisë të rrëshqitur mirë. Ky hairstyle është veçanërisht i përshtatshëm për burrat me fytyra këndore.

Për këtë model flokësh do të jeni shumë herë më të pashëm dhe tërheqës, shpesh të zgjedhur nga djemtë që ndjekin një stil të pjekur.

8. Pjesa anësore mashkull rrëshqitni lart

Nëse nuk ju pëlqen modeli i flokëve me fshirje anash, mund të provoni me pjesën anësore për meshkuj. Veçori e modelit të flokëve është se balluket do të priten dhe do të ngrihen natyrshëm.

Ju mund të përdorni llak ose tharëse flokësh për t’i dhënë formë këtij modeli flokësh. Ky model flokësh është gjithashtu shumë efektiv në mashtrimin e gjatësisë për djemtë.

9. Rënia e flokëve në pjesën anësore të meshkujve

Pjesa anësore e mbështjellë është veçanërisht e përshtatshme për djemtë me fytyra të hollë dhe të gjatë. Krahasuar me modelin klasik të flokëve, flokët e rënë të meshkujve konsiderohen të jenë shumë më rinorë dhe dinamikë. Formimi i flokëve është mjaft i thjeshtë, balluket priten më lart dhe bien në mënyrë natyrale.

Prerja e pjesës anësore patjetër do t’ju befasojë me pamjen e saj të sjellshme dhe të lëmuar.

10. Flokë kaçurrelë për meshkuj pjesë anësore

Mashkulli me kaçurrela Side Part është gjithashtu një model flokësh mashkullor që pëlqehet nga shumë të rinj. Jo vetëm i përshtatshëm për të dalë, por ju shkoni në shkollë ose punoni me këtë model flokësh.

Karakteristika e këtij modeli flokësh është se balluket dhe pjesa e sipërme e kokës janë pak të përdredhura për të krijuar një ndjenjë lundrimi dhe për të treguar tiparet mashkullore të disponueshme në fytyrën e djalit.

Prerje flokësh në pjesën anësore

11. Pjesa anësore e meshkujve Kaçurrel

Kaçurrela e pjesës anësore të meshkujve është e përshtatshme për fytyrë të rrumbullakët, fytyrë katrore ose fytyrë ovale. Për t’i dhënë formë këtij modeli flokësh, duhet të përkulni balluket dhe t’i shkurtoni mjeshtërisht anët. Kaçurrelat e çrregullta do të kenë kaçurrela më të forta se kaçurrelat e lehta, ndaj duhet t’i lini flokët të jenë më të gjatë se zakonisht për të krijuar një stil të bukur.

12. Flokë kaçurrelë në pjesën anësore të meshkujve

Shumë djem kanë provuar duart e tyre në flokët kaçurrela të pjesës anësore për meshkuj dhe janë jashtëzakonisht të kënaqur me efektin që sjell modeli i flokëve. Kjo pjesë e flokëve është e fryrë, e valëzuar lehtë, kështu që është e përshtatshme për shumë fytyra. Balluket mund t’i ndani në një raport 7/3 për të marrë nivelin më të mirë të kaçurrelave.

13. Pjesa anësore mashkullore koreane

Pjesa anësore Koreane për meshkuj është një kombinim i goditjeve të varura me pjesën anësore. Gjatësia e flokëve do të variojë nga 8 cm në 9 cm, vetëm kur stilohen aq sa balluket të arrijnë zonën e syve të djemve. Ky model flokësh kërkon një kaçurrelë të lartë në mënyrë që flokët të jenë sa më natyralë.

14. Flokë anash me shtresa të shkurtra

Një tjetër trend i modës i flokëve për meshkuj që e duan shumë të rinj është pjesa anësore me shtresa të shkurtra. Ky është një model flokësh që kombinon pjesën klasike anësore dhe shtresën klasike. Fytyra juaj do të jetë më këndore, ndaj është e përshtatshme për të kapërcyer defektet e një fytyre të rrumbullakët.

15. Pjesa anësore kthehet 5/5

Shumë artistë të famshëm meshkuj të Vietnamit dhe të botës kanë lënë që Side Part të jetë 5/5. Ky model flokësh është posaçërisht për moshën, duke ju bërë shumë më të rinj, por edhe duke shtuar bukuri romantike dhe joshëse. Me shtresa të shkurtuara me përpikëri dhe balluke perfekte në përpjesëtim 5/5, me siguri do të keni një pamje të rregullt dhe të sofistikuar.

Hairstyle me pjesë anësore

16. Pjesa anësore kthehet 6/4

Side Part 64 është gjithashtu zgjedhja e parë e shumë djemve aziatikë. Ky model flokësh është kombinimi perfekt i klasikes, elegante dhe rinore dhe moderne. Çatia është e ndarë në një raport 6/4 me një gjatësi perfekte që e bën të lehtë formimin në shumë stile të ndryshme. Nëse keni një fytyrë mashkullore këndore, atëherë ky është modeli ideal i flokëve për ju.

17. Pjesa anësore kthehet 7/3

Pjesa anësore 73 është e përshtatshme për shumicën e fytyrave të ndryshme. Ngjashëm me flokët me 6/4 pjesë, ju lehtë mund t’i jepni formë shumë modeleve të flokëve me këtë stil të pjesës anësore.

Në varësi të preferencës tuaj, ju mund t’i keni flokët tuaj të shkurtër, të gjatë, të dredhur ose të fshirë. Kjo është një zgjedhje ideale për ju për të rifreskuar imazhin tuaj.

mau-toc-side-part-7-3

18. Pjesa anësore e flokëve pjesa 2/8

Nëse ju pëlqejnë frizurat për ndarje, sigurisht që jeni njohur me pjesën anësore 2/8. Shumë yje të njohur e kanë mbajtur këtë model flokësh.

Tipari i flokëve 2/8 Side Part është i ndarë në raport 2/8 me balluke mjaft të gjata. Zakonisht, balluket do të arrijnë në zonën e syve për t’ju ndihmuar të bëheni shumë më romantikë.

19. Rruajtja anësore e pjesës anësore

Pjesa anësore e rruar në të dyja anët është një variacion shumë i mrekullueshëm i flokëve. Ju mund të përmirësoni veten në një stil personaliteti, duke thyer rrugën me këtë hairstyle. Flokët në anët e boreve do të priten afër vijës së flokëve, balluket dhe pjesa e sipërme e kokës zakonisht fshihen prapa. Nëse ju pëlqen një pamje e ftohtë dhe me pluhur, mos hezitoni ta provoni një herë këtë model flokësh.

20. Flokë me konik në pjesën anësore

Side Part Tapered është gjithashtu një model flokësh i zgjedhur nga shumë djem. Karakteristika karakteristike e këtij hairstyle është se gjatësia shkurtohet gradualisht nga maja e kokës deri në zverk. Pamja juaj është më rinore, mashkullore dhe moderne me flokët e meshkujve Side Part Tapered.

21. Modeli i flokëve Bob me pjesë anësore

Side Part e kombinuar me Bob është një model flokësh relativisht i njohur për meshkujt kohët e fundit. Ky model flokësh është transformuar nga pjesa klasike anësore me balluke më të gjata dhe formë trupi. Djemtë do të kenë menjëherë një pamje romantike dhe artistike kur të presin flokët Bod Side Part.

22. Flokët e prerë në pjesën anësore

Nëse je një person me personalitet të fortë dhe ndjek një stil të lezetshëm, duhet të provosh patjetër flokët e meshkujve Side Part Undercut. Ky model flokësh fokusohet në stilimin në balluket dhe pjesën e sipërme të kokës, anët dhe pjesa e pasme e qafës priten sipas teknikës së fade. Pra, Side Part Undercut ndihet i zoti dhe i sjellshëm, por ende shumë i fortë dhe personalitet.

Foto e flokëve të pjesës anësore

23. Pjesa anësore e flokëve Mullet

Pjesa anësore Mullet nuk është shumë marramendëse, por gjithsesi mjafton për t’i bërë përshtypje personit të kundërt. Ky model flokësh zgjidhet shpesh nga studentët për shkak të stilit të tij të thjeshtë dhe rinor. Karakteristika e flokëve mashkullor Side Part të kombinuar me Mullet është mbajtja e ballukeve të gjata, të krehura mjeshtërisht nga njëra anë dhe të rruara afër flokëve në anët e qafës dhe bordet.

Udhëzues për kujdesin e Side Part për meshkuj

Për të rritur bukurinë e vetes, kujdesi i flokëve është thelbësor. Për ta mbajtur stilin e pjesës anësore gjithmonë tërheqëse dhe të jashtëzakonshme, duhet të ndërmerrni hapat e mëposhtëm të kujdesit:

Drejtues flokësh në pjesën anësore

Lani flokët, pastroni butësisht flokët: Flokët e meshkujve Side Part impresionojnë kryesisht me pamjen e flokëve të ndezur. Larja me shampo është një mënyrë për t’ju ndihmuar të pastroni bakteret në flokët tuaj, duke e bërë më të lehtë stilimin.

Përdorni produkte për kujdesin e flokëve: Flokët duhet të jenë të trashë dhe të fortë, stili i ri bëhet i thjeshtë. Flokët e meshkujve Side Part duhet të ushqehen vetëm rreth 2 herë në javë për të qenë gjithmonë të fortë.

Dyll flokësh për të formësuar flokët: Ju mund të përdorni dyll për të stiluar pjesën tuaj anësore. Për flokë më të bukur, përdorni një tharëse për të ndarë vijën dhe për të krijuar volum në mënyrë më efektive.

Më sipër janë frizurat më të bukura Side Part për meshkuj. Veshje lëkure Tam Anh shpreson që përmes këtyre ndarjeve të keni zgjedhur një model flokësh të përshtatshëm për veten tuaj. Modeli i flokëve për meshkuj Side Part nuk del kurrë nga moda, duke ju bërë më tërheqëse se kurrë.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết 35+ Kiểu Tóc Side Part Nam Đẹp Phù Hợp Với Mọi Khuôn Mặt . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *