45+ Kiểu Tóc Uốn Nam Đẹp Trẻ Trung Phong Cách 2023

Modelet e flokëve për meshkuj janë një nga zgjedhjet e përdorura nga shumë të rinj dhe të mesëm. Flokët kaçurrela e bëjnë fytyrën më rinore, me stil dhe gjithmonë në përputhje me kohën. Në artikullin më poshtë, Tam Anh Leather do të ndajë me ju 45+ frizurë perm për meshkuj Duhet ta provoni patjetër një herë në jetë.

Çfarë janë flokët perm mashkullor?

Flokët e përhershëm për meshkuj janë një model flokësh që rrit kërcimin, zvogëlon rrafshimin dhe u jep flokëve kaçurrela natyrale të buta e të bukura pa ndikuar shumë në shëndetin dhe elasticitetin e flokëve. Flokët kaçurrela e bëjnë të lehtë krijimin e një frizure voluminoze dhe e bëjnë fytyrën të kompletuar.

Imazhe të bukura të flokëve kaçurrelë për meshkuj

Fytyra që i përshtatet flokëve kaçurrela të meshkujve

Model flokësh perm për meshkuj Cila fytyrë ju përshtatet është informacioni për të cilin shumë prej jush janë të interesuar. Nëse zotëroni format e mëposhtme të fytyrës, mund të përdorni modelet e flokëve kaçurrelë në 2023:

– Fytyra e gjatë dhe e hollë është e përshtatshme për flokë të lehta me onde me kaçurrela me shtresa.

– Nëse keni një fytyrë të rrumbullakët, përkulja mbrapa do ta bëjë fytyrën tuaj të duket më e gjatë.

– Flokët koreane 7/3 me kaçurrela, të prera, kaçurrela janë të përshtatshme për shumë fytyra të ndryshme.

flokët e prerë të meshkujve

Teknika të zakonshme të kaçurrelave të flokëve për meshkuj

Teknikat më të zakonshme të përhershme mashkullore sot janë permja e ftohtë, e ndjekur nga perma e nxehtë. Në këtë teknikë, parukierit i duhet vetëm të përdorë mjete të thjeshta mekanike dhe ilaçe për të formuar kaçurrelat.

Kaçurrela e ftohtë bëhet duke përdorur rula të madhësive të ndryshme për të rregulluar kaçurrelat. Pas kësaj, njerëzit bëjnë një përhapje për ta aplikuar në çdo raund flokësh. Pas rreth 1,5 – 2 orësh, parukierja mund të heqë grumbullin dhe të lajë flokët. Kaçurrelat tani janë në një formë të bukur të lakuar.

kaçurrela me valë mashkullore

Avantazhi kryesor i kaçurrelave të flokëve të meshkujve me metodën e ftohtë është se nuk ka nevojë për mjete të ndërlikuara dhe koha për të mbajtur kaçurrelat e flokëve është e gjatë. Ju gjithashtu mund të rregulloni lehtësisht kaçurrelat e flokëve tuaj me një rul. Megjithatë, kufizimi i metodës është se ju duhet një kohë relativisht e gjatë që flokët të dredhohen.

Metoda tjetër e kaçurrelave me valë mashkullore është kaçurrela e nxehtë. Në këtë teknikë, mjekimi për flokët do të aplikohet përpara se të përdorni një hekur për kaçurrela.

Më pas, parukierja përdor një avullore të aktivizuar nga nxehtësia për të krijuar dhe ruajtur kaçurrelat. Disa vende përdorin rrotulla elektrike për të kursyer kohë. Teknika e kaçurrelave në nxehtësi nuk e mban kohën e kaçurrelave për aq kohë sa teknika e kaçurrelave në të ftohtë, por vëllimi dhe kërcimi i flokëve mbahet më gjatë.

flokë kaçurrela të lehta

Modelet më të njohura të flokëve kaçurrelë për meshkuj të rinj dhe të bukur

Listoni frizurë perm për meshkuj Më të njohurit dhe të zgjedhurit nga meshkujt 2023:

1.Frizura për meshkuj 7/3

Modeli i flokëve për meshkuj 7/3 është aktualisht stili më në trend i përdorur nga meshkujt, veçanërisht nga idhujt. Krijimi i një modeli flokësh me kaçurrela rinore 7/3 sjell një pamje të sjellshme, të pashme, të përshtatshme për të gjitha eventet. Ky stil është i përshtatshëm për të gjitha format e fytyrës së meshkujve.

7/3 hekur për kaçurrela për meshkuj

2. Model flokësh për meshkuj me 2 balluke

Modelet e flokëve për meshkuj me 2 balluke janë relativisht marramendëse në fytyrë. Nëse jeni një person i pashëm me një fytyrë simetrike, fleksibël dhe energjike, duhet ta “peshoni” këtë model flokësh.

kaçurrela flokësh me shtresa për meshkuj

3. Stili i kaçurrelave për meshkuj me shtresa

Modeli i flokëve me shtresa mashkullore është krijuar me shumë shtresa flokësh të vendosura njëra mbi tjetrën. Kaçurrelat janë të rregulluara në shumë drejtime por gjithsesi sigurojnë volumin dhe harmoninë e përgjithshme.

Flokë flokësh me kaçurrela për meshkuj me shtresa

4. Modele flokësh të bukur voluminoze për meshkuj

Në vend që të përdorin flokë të shkurtër meshkujsh me onde me kthesa të qarta, meshkujt mund të përdorin kaçurrela të fryra. Flokët kaçurrela përkulen vetëm në një kënd jashtëzakonisht të vogël, duke siguruar që fijet të mos shtypen ngushtë në lëkurën e kokës. Përkulja është një stil i thjeshtë që nuk kërkon shumë kohë për t’u realizuar por gjithsesi jep një fytyrë të bukur.

kaçurrela për meshkuj

5.Frizure e shkurtër për meshkuj

Modelet e flokëve të shkurtra për meshkuj mund të shkurtohen në të dy anët e ballukeve dhe të përkulen në pjesën e sipërme. Kaçurrelat nuk janë shumë të gjata, kaçurrelat janë të lehta, ndaj është e përshtatshme për të gjithë verën e nxehtë.

kaçurrela e bukur e flokëve të meshkujve

6. Për meshkuj 6/4. Stili i kaçurrelave

Flokë e bukur mashkullore 6/4, e njohur edhe si flokë me 6 pjesë në të majtë, 4 pjesë në të djathtë. Modeli i flokëve për meshkuj 6/4 me balluke të dyfishta është i përshtatshëm për shumë fytyra dhe veshje si veshje zyre, stil casual, dalje, sport.

Modeli i flokëve për meshkuj 6/4

7.Frizure meshkujsh me onde te lehta

Flokët e butë me onde të meshkujve janë një hairstyle popullore. Ky stil kombinon teknikat e shkurtimit të shtresave dhe kaçurrelave. Modeli i flokëve është i përshtatshëm për djemtë me flokë të hollë, sepse efekti i shtresave i bën flokët të trashë dhe të gjallë.

si të fryhen flokët e meshkujve

8. Flokë kaçurrela për meshkuj të stilit korean

Flokët e perm mashkullit korean Ekziston një pikë e lehtë për t’u dalluar që fokusohet në balluket e gjata të ngritura, rrënjët e flokëve janë të fryra dhe të fryra. Flokët në anët dhe në zverk janë gjithashtu të dredhur, por kaçurrela është më e lehtë. Si të bëni flokët e fryrë të meshkujve me stil për t’ju ndihmuar të keni një pamje rinore dhe të guximshme.

9. Kaçurrelat e shpinës së meshkujve

Në këtë model flokësh, të gjithë flokët tuaj, duke përfshirë balluket tuaja, fshihen prapa. Pas kësaj, parukierja përdor një hekur për kaçurrela për të dredhur valët dhe i rregullon ato kimikisht.

Flokë të shkurtër me onde për meshkuj

10. Flokë flokësh nën prerje për meshkuj

Flokët e nënshtruar për meshkuj janë një kombinim i prerjes së poshtme në anët dhe kaçurrela në pjesën e sipërme. Në varësi të gjatësisë, flokët mund të jenë pak të përdredhur ose të përdredhur në kaçurrela të mëdha.

11. Kaçurrelat e flokëve për meshkuj 4/6

Split 4:6 është një model flokësh me 2 balluke për meshkuj që ndan 4 pjesë në të majtë dhe 6 pjesë në të djathtë përpara se të përkulet. Normalisht, flokët do të jenë të kaçurrela dhe të shtypura mirë në fund të flokëve.

12. Kaçurrela flokësh për meshkuj 2 balluke 5/5

Flokët e meshkujve me dy balluke 5:5 janë një model flokësh që i ndan flokët në mënyrë të barabartë në të dyja anët dhe kaçurrelat. Ky stil kërkon që të keni një fytyrë të ekuilibruar, pjesë të fytyrës harmonike dhe të ndritshme.

Kaçurrela flokësh për meshkuj 2 balluke 5/5

13. Model flokësh me kaçurrela për meshkuj Mohican

Flokët me kaçurrela për meshkuj Mohican ose Mohawk janë një stil që shkurtohet ose rruhet anash dhe një pjesë e shkurtër në zverk, duke i lënë flokët në majë dhe në pjesën e pasme të kokës të kaçurrela. Ky model flokësh me kaçurrela të shkurtër për meshkuj jep një pamje të fortë dhe mashkullore.

flokë kaçurrela për meshkuj të shkurtër

14. Modeli i flokeve kaçurrela me pjesë anësore

Modeli i flokëve në pjesën anësore është tipik me një prerje flokësh të shkurtër në pjesën e qafës, flokët në pjesën e sipërme të kokës janë të gjata nga 6 deri në 8 cm. Mund ta ndani çatinë sipas përmasave arbitrare dhe të mbështillni dhe të përkulni kaçurrelat.

15. Stili i krimbave të flokëve kaçurrelë për meshkuj

Krimbi i stilit të flokëve kaçurrelë për meshkuj, i njohur gjithashtu si hairstyle me kaçurrela. Modeli i flokëve është i përdredhur në kaçurrela të vogla si një krimb, i përdredhur me valëzime të vogla dhe i përdredhur nga rrënjët deri në majat e flokëve.

flokë kaçurrela rinore

16. Flokë flokësh me kaçurrela për meshkuj

Flokët kaçurrela të meshkujve janë një stil që kaçurrela nga vija e flokëve deri te maja. Kur mbarojnë, fillesat dhe kaçurrelat janë të gërvishtura.

Flokë me kaçurrela për meshkuj

19. Modeli i flokëve me kaçurrela në pjesën e mesme

Kaçurrelat e pjesës së mesme janë një stil që fokusohet vetëm tek balluket për të krijuar thekse për fytyrën dhe flokët. Pjesa tjetër e flokëve pritet në shtresa dhe majat e flokëve mund të përkulen për të krijuar pastërti.

kaçurrela mashkullore

18. Hairstyle Permblock Curling

Kaçurrelat permblock kanë kaçurrela jashtëzakonisht të vogla. Pas kaçurrelave, do të shihni thuajse kaçurrelat e ndërthurura duke i bërë flokët të duken vërtet të trashë.

19. Modele flokësh për flokë me onde meshkujsh

Para se të kaçurrela këtë stil, flokët do të ndahen në rreshta nga balli deri në pjesën e pasme të kokës. E gjithë vija e flokëve është stilizuar me kaçurrela. Majat e flokëve janë të përdredhura në një drejtim prapa. Stili i brazdave sjell një frymë romantike të një mashkulli.

20. Erëra Perm për meshkuj

Windswept mund të kuptohet si stili i flokëve të fryrë nga era. Kaçurrelat janë pak të përdredhura por kanë volum të lartë. Ky është një stil tjetër për t’ju ndihmuar të nxirrni një bukuri romantike.

Flokë kaçurrela të meshkujve koreanë

21. Prerje flokësh Afro MoHawk

Prerja e flokëve Afro MoHawk është një stil tipik afrikan, një simbol i rebelimit dhe përçarjes. Flokët priten shkurt ose rruhen nga bordet deri në anët.

Flokët e mesit lihen 6-8 cm të gjata dhe të dredhura. Fijet pas përkuljes nuk do të grumbullohen, por do të qëndrojnë drejt dhe do të duken shumë të ngatërruar.

22. Model flokësh për meshkuj me kaçurrela të pjesës anësore

Modeli i flokëve me kaçurrela në pjesën anësore të meshkujve është një frizurë ndarëse para permit. Ju mund të zgjidhni të pjesëtoni me 7/3, 6/4, 5/5. Gjatësia e flokëve pas kaçurrelave do të prekë sytë. Majat e flokëve pas kaçurrelave kanë një kaçurrela nga brenda dhe shtresim.

frizurë mashkull me pjesë anësore

23. Perm për meshkuj për fytyra të rrumbullakëta

Nëse keni një fytyrë të rrumbullakët, zgjidhni një model flokësh të drejtë ose një goditje vertikale, duke u përkulur mbrapa. Gjatësia e flokëve do t’ju ndihmojë të mashtroni gjatësinë e fytyrës tuaj, duke e bërë ballin tuaj më të lartë dhe fytyrën tuaj më harmonike.

24. Flokë kaçurrelë dhe të dredhur

Flokët kaçurrela të kombinuara me kaçurrela të ngatërruara janë të përshtatshme për ato që kanë flokë të gjatë që i kalojnë pak sytë. Së pari, përkulni kaçurrelat tuaja mesatare.

Pas kësaj, rrihni në mënyrë që kaçurrelat të ndërlidhen dhe përdorni ngjitësin për të rregulluar. Modeli i flokëve ju jep një pamje rinore dhe të freskët.

kaçurrela të bukura

25. Quiff me teksturë

Quiff me teksturë është paksa i një stili të shkurtër quiff. Modeli i flokëve është i përdredhur në kaçurrela të vogla. Më pas ngrihet lart dhe përkulet mbrapa.

Udhëzime se si të kujdeseni për flokët kaçurrela të meshkujve gjithmonë të bukur

Çfarë shampo duhet të përdorin flokët kaçurrela të meshkujve? Si të kujdesemi për flokët pas perm? Pasi të stiloni flokët, flokët tuaj pak a shumë do të dëmtohen për shkak të kimikateve për të rregulluar formën.

Prandaj, kujdesi për flokët në mënyrë që flokët të mos dëmtohen dhe të mbahen në formë është diçka për të cilën kujdesen shumë njerëz. Këtu është një udhëzues se si të kujdeseni për flokët kaçurrela të meshkujve gjithmonë të bukur:

  • Lani flokët pas rreth 2-3 ditësh nga dita e stilimit. Duhet të laheni çdo 2-3 ditë për të shmangur larjen. Shampo e përdorur duhet të jetë ajo që ruan ngjyrën.
  • Kujdesi për flokët me shampo, balsam dhe inkubator. Ju gjithashtu duhet të shtoni vajra esencialë për flokët e lëmuar.
  • Ju duhet të avulloni flokët tuaj periodikisht për të shtuar lëndë ushqyese në flokët tuaj.
  • Mos përdorni ujë shumë të nxehtë për larje.
  • Duhet të krihni flokët në drejtim të kaçurrelave dhe të përdorni krehrat e duhur.
  • Mbani flokët të kaçurrela ndërsa flini.
  • Mos e mbani zakonin e larjes së shpeshtë të flokëve.
  • Pritini flokët çdo 4-6 javë për të hequr flokët e dredhur dhe të dëmtuar.

modele flokësh për meshkuj 2023

Vini re kur perm flokët e meshkujve

Përpara kaçurrela për meshkuj, duhet të konsultoheni me një parukier profesionist. Këta persona kanë përvojë të gjatë në profesion, të aftë të zgjedhin modelin e duhur të flokëve për fytyrën dhe pesë shqisat tuaja.

Më pas, ju duhet të zgjidhni një sallon flokësh me reputacion dhe vlerësim të lartë. Reputacioni mund të bazohet në pajisjet e dyqanit si makinat, barnat dhe kimikatet që përdoren për kaçurrela. Ju mund të mësoni vlerësimet e dyqaneve përmes grupeve përpara se të vini në punë.

frizurë perm për meshkuj

Pasi të keni bërë flokët tuaj, duhet të kërkoni detaje se si t’i mbani flokët tuaj për të mbajtur stilin më të mirë. Kjo është e rëndësishme në mënyrë që të mos keni nevojë të nxitoni të ktheheni në dyqan për të bërë një prerje të re flokësh.

Si të krijoni kaçurrela në shtëpi

Zakonisht, ju do të zgjidhni teknikën e kaçurrelave të ftohtë në shtëpi. Hapat janë si më poshtë:

Hapi 1: Lani flokët tërësisht për të hequr papastërtitë dhe sebumin.

Hapi 2: Spërkatni kondicionerin për flokët dhe aplikoni serum për restaurimin e flokëve.

Hapi 3: I mbështillni flokët shumë dhe përdorni një brez elastik për t’i siguruar ato.

Hapi 4: Ju aplikoni një perm të veçantë në flokët tuaj dhe e mbani atë për rreth 1.5 – 2 orë. Kur kontrolloni nëse flokët janë përkulur mjaftueshëm, vazhdoni të hiqni rulin.

kaçurrela për meshkuj

Lista aktuale e çmimeve të kaçurrelave të flokëve për meshkuj

Listën e çmimeve të perimeve të flokëve për meshkuj mund t’i referoheni në tabelën e mëposhtme:

STT

Flokëkuq kaçurrelë

Çmimi i përkuljes

së pari

Përkulje e ftohtë

300,000 VND

2

Kaçurrela

300,000 VND

3

Sharmante

300,000 VND

4

Përkulja e fletës

450,000 VND

5

Përkulja e krimbit

450,000 VND

6

Bending Premlock

800,000 VND

Lista e çmimeve për kaçurrela e flokëve për meshkuj të ofruara janë vetëm për referencë. Në fakt, çmimi i perm do të varet nga stili, vendndodhja e kaçurrelave dhe shërbimet shoqëruese të sallonit. Prandaj, duhet të kontaktoni konsulentin në sallonin e flokëve për të marrë informacionin më të saktë.

Tam Anh ju fton të shihni më shumë modele flokësh mashkullore super të nxehta në 2023:

Epilogu

Produkte lëkure Tam Anh ka ndarë me ju modele flokësh të bukura, rinore, të përshtatshme për meshkuj të moshave të ndryshme. Këto modele flokësh po përdoren ende shumë në vitin 2023 dhe në të ardhmen. Kështu që ju mund të stiloni veten me besim me një nga stilet e mësipërme.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết 45+ Kiểu Tóc Uốn Nam Đẹp Trẻ Trung Phong Cách 2023 . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *