Cách buộc dây giày Converse 5,6,7 lỗ đơn giản mà cực đẹp

Prej kohësh Converse është kthyer në një artikull të domosdoshëm në gardërobë, veçanërisht për të rinjtë. Atlete me dizajn tejet “trendy”, ngjyra të ndezura dhe të pasura, dizajne dinamike sjellin besim në çdo hap. Pra, a dini si të vishni këpucë Converse “cool”, çanta elegante dhe të reja?

Në postimin e sotëm, le të zbulojmë së bashku me Tam Anh Leather Si të lidhni lidhëset e këpucëve Converse Vrimat 5,6,7 janë të thjeshta por shumë të bukura dhe “në modë”!

Sa lloje të këpucëve Converse ka?

Çdo version i Converse sjell personalitetin e tij dhe krijon një jetë me efekte, veçanërisht për të rinjtë dinamikë. Megjithatë, për të kuptuar dhe për të pasur një pamje më të përgjithshme, Tam Anh do t’ju përmbledhë dhe do t’ju ndihmojë të kuptoni më mirë llojet më të njohura të këpucëve Converse.

Në thelb, ekzistojnë dy versione më të njohura të Converse, i lartë dhe i ulët.

1. Bisedë me qafë të lartë

Linja e këpucëve Converse me jakë të lartë ruan pamjen e saj origjinale, pavarësisht nga “harrjet” e vazhdueshme dhe moda e ndryshimit të kohës. Vetëm për sa i përket dizajnit të atleteve me jakë të lartë, kjo këpucë ka demonstruar të gjithë funksionin e mbrojtjes për të mbështetur lëvizjen, mbulim të mirë dhe ofron një pamje jashtëzakonisht tërheqëse dhe trendi.

si duhet të shqetësohemi

Detaji që e bën unike këpucën Converse me qafë të lartë është “patch” ekskluzive All Star që mbart “trashëgiminë” e një marke të klasit të lartë. Këpucët me taka të larta sjellin një personalitet, pamje shik dhe janë një artikull veçanërisht i pëlqyer.

2. Converse me qafë të ulët

Përveç këpucëve elegante me qafë të lartë, Converse me qafë të ulët është një model këpucësh i përshtatshëm për të gjithë audiencën. Dizajni i qafës së ulët është mjaft bazë, dinamik dhe komod, i përshtatshëm për të gjitha aktivitetet e përditshme. Këpucët Converse me prerje të ulët padyshim që do të “sfidojnë” çdo situatë, çdo rast nëse vishni një veshje në shkollë, punë, udhëtime apo shëtitje.

Si-atë-ditë-giay-thap-co-dep

Qafa e ulët lejon kyçin e këmbës të jetë i papenguar, i lirë në lëvizje dhe jashtëzakonisht i rehatshëm. Përveç kësaj, këpucët Converse me prerje të ulët janë gjithashtu një artikull jashtëzakonisht në modë, të cilat përzihen lehtësisht me shumë veshje apo stile, duke sjellë dinamizëm rinor në pamje.

Ju lutemi shikoni më shumë mostra: Këpucë perëndimore të markës Tam Anh

Udhëzime se si të lidhni këpucët me taka Converse të thjeshta por të bukura

Së fundmi trendi i veshjes së një Converse unike dhe të çuditshme me qafë të lartë është “transmetuar” nga të rinjtë dhe ka krijuar një “trend” interesant. Po pyesni veten si t’i lidhni lidhësit e këpucëve Converse me qafë të lartë për të qenë të bukur dhe të çuditshëm? Sa mënyra për të lidhur për të sjellë rininë, personalitetin apo më tërheqës? Ndarjet e mëposhtme do t’ju sjellin mënyra të panumërta për të lidhur këpucët Converse me qafë të lartë me çanta të thjeshta dhe të bukura!

1. Si të lidhni një Converse me një jakë në formë ylli

Mënyra për të lidhur çizmet me yje është mjaft e bukur, tingëllon paksa e ndërlikuar, por hapat janë shumë të thjeshtë.

si-të-të-bisedoj-bisedoj

Mund ta lidhni litarin në formë ylli me 6 hapa:

Hapi 1: Fijeni vargun në rreshtin e 5-të horizontal, nga lart poshtë.

Hapi 2: Kaloni pjesën e parë të kordonit përmes vrimës së dytë në të njëjtën anë, vazhdoni të shponi vrimën e pestë në anën e kundërt.

Hapi 3: Përsëriteni hapin 2 me litarin e mbetur.

Hapi 4: Vendoseni pjesën e parë të fijes përmes vrimës së 7-të në të njëjtën anë dhe më pas në vrimën e kundërt. Vazhdoni përmes vrimës numër 8.

Hapi 5: Fijeni pjesën e dytë të fijes përgjatë rreshtit të dytë në të njëjtën anë, kaloni nëpër të parën dhe më pas përmes vrimës së kundërt në rreshtin 2.

Hapi 6: Vendosni vargun e 2-të përmes vrimës së 8. Në këtë pikë, lidhni dy fijet dhe keni mbaruar.

2. Si të lidhni një Converse me një jakë jakë në formën e një atlete

Çuditërisht, Sneaker është një mënyrë e bukur për të lidhur këpucët me taka të larta, duke krijuar një trend veçanërisht të dashur nga të rinjtë.

modele këpucësh convcach-that-day-giay-thap-co-la

modelet e këpucëve converse

Hapat janë si më poshtë:

Hapi 1: Kaloni dantellën nëpër vrimën e parë, nga maja e këpucës, nga jashtë në brendësi. Rreshtoni për të njëjtën gjatësi në të dy anët e litarit.

Hapi 2: Fije lidhësen e këpucëve me radhë në vrimën tjetër, në pozicionin e kundërt nga jashtë në brendësi. Bëni të njëjtën gjë me të dy anët e telit.

Hapi 3: Pasi të keni shpuar të gjitha vrimat, vazhdoni të lidhni litarin pas kyçit të këmbës dhe më pas të kaloni rreth 2 sythe secila.

Hapi 4: Së fundi, kur dy skajet e litarit janë të pranishme në pjesën e përparme, thjesht duhet ta lidhni fort nyjën.

3. Si të lidhni një Converse trapezoidale me qafë të lartë

Nëse doni të mësoni se si të lidhni një këpucë unike me taka të larta, të zbukuruara, trapezoidale, ndiqni hapat e mëposhtëm me Tam Anh!

si-të-të-bisedoj-bisedoj

Hapi 1: Fije lidhëse nga poshtë lart në rreshtin e parë të faqeve (drejt gishtit të këmbës).

Hapi 2: Kaloni pjesën e parë të fijes përmes vrimës së dytë në të njëjtën anë, po kështu edhe e dyta. Rreshtoni në mënyrë që të dy anët e telit të jenë të barabarta.

Hapi 3: Kryqëzoni dy pjesët e fijes, kaloni nëpër nyjën e krijuar në hapin e 2. Vazhdoni të kaloni 2 pjesët e fijes me radhë në vrimën tjetër në të njëjtën anë.

Hapi 4: Përsëriteni hapin 3 derisa të mbarojnë të gjitha shpimet. Lidheni mirë litarin në fund të kutisë.

4. Si të fshehni lidhëset e këpucëve tejet të “çuditshme” Converse

Si të lidhni lidhëset e këpucëve Converse për të fshehur lidhëset është mjaft e bukur dhe rinore. Hapat janë të thjeshtë, le të fillojmë menjëherë!

si-ajo-gay-bisedoj-bashkë-cao-dau-ditë

Hapi 1: Vazhdoni të vendosni lidhëset e këpucëve në rreshtin e parë horizontal, nga lart poshtë.

Hapi 2: Më pas, vendosni fundin e lidhëses së këpucëve në vrimën tjetër, përballë dhe nga lart poshtë. Përsëriteni deri në fund të vargut të parë, përsërisni të njëjtën gjë me vargun e dytë.

Hapi 3: Në vrimën e fundit, do të shihni skajet e dy rripave në të dyja anët e qafës, pozicionin e brendshëm. Në këtë pikë, ju vetëm duhet të palosni dhe fshehni lidhëset e tepërta brenda jakës së këpucëve. Pra plotësoni mënyrën për të lidhur mjaft bukur lidhëset e këpucëve prej letre.

▷ Tam Anh ju fton të shihni më shumë dhe të shpërndani: Si të lidhni lidhëset e bukura të këpucëve shumë shpejt dhe saktë

Si të lidhni një lidhëse këpucësh të bukur me qafë të ulët, shumë e thjeshtë

Këpucët Converse me qafë të ulët do të bëhen më rinore dhe dinamike me mënyrën super “të çuditshme” të lidhëses më poshtë. Zbuloni tani me Produktet e Lëkurës Tam Anh!

1. Si të lidhni këpucët converse me 5 vrima dhe 7 vrima

Mënyra se si të lidhni lidhëset e këpucëve me 5 vrima dhe 7 vrima (numri tek vrima) njihet gjithashtu si lidhëse me kockë peshku. Kjo është një mënyrë mjaft e zakonshme, mënyra e lidhjes është gjithashtu e thjeshtë por sjell efekte estetike të papritura.

Për të bërë një lidhëse këpucësh Converse me 5 vrima dhe 7 vrima, duhet të bëni 3 hapa bazë më poshtë:

Hapi 1: Shponi nga brenda jashtë, kaloni lidhësin e këpucëve në rreshtin e parë të vrimave. Rreshtoni në mënyrë që të dy anët e litarit të kenë të njëjtën gjatësi.

Hapi 2: Kaloni 2 litarët së bashku. Fundi i majtë i vargut shkon në vrimën tjetër në të djathtë dhe anasjelltas.

Hapi 3: Pikërisht kështu, thurni vargun nëpër vrima deri në fund. Së fundi, ju lidhni ose lidhni një hark, duke fshehur vargun në varësi të preferencës tuaj.

2. Bisedoni me lidhëse këpucësh me 6 vrima

A keni dëgjuar ndonjëherë për rrjetën e merimangës Converse? Në fakt, kjo është mënyra se si të lidhni një lidhëse këpucësh Converse me 6 vrima, e zbatueshme për numrin çift të vrimave. Kjo mënyrë e lidhjes së litarit është një variant nga kravata e yllit “hot hit”. Hapat janë mjaft të thjeshtë, le t’i zbulojmë.

cach-xo-day-jay-converse-loopback

Hapi 1: Nga maja e këpucës, vendoseni këpucën në rreshtin e parë horizontal nga poshtë lart. Rreshtoni në mënyrë që gjatësitë e të dy anëve të litarit të jenë të barabarta.

Hapi 2: Merrni skajin e majtë (vargun 1) dhe vendoseni në vrimën e 4-të në të djathtë. Mbajeni litarin e 1-rë dhe filetojeni deri në vrimën e 5-të në të njëjtën anë, vazhdoni ta filetoni deri te butoni i dytë në anën e majtë.

Hapi 3: Përsëriteni veprimin me litarin e duhur (vargu 2). Më në fund, lidhni nyjën dhe keni mbaruar me një mënyrë shumë të çuditshme të thurjes së rrjetës së merimangës.

3. Si të lidhni rrjetën tuaj Converse Converse

Përsëri, është një nga stilet goxha “cool” të lidhëseve të këpucëve që nuk ju mungon patjetër. Stili i lidhëses me rrjetë do t’i japë një pamje të freskët këpucëve tuaja. Le të fillojmë ta bëjmë së bashku!

Hapi 1: Duke filluar nga rreshti 1, kryqëzoni lidhëset në mënyrë që teprica të jetë në pjesën e jashtme të këpucës. Lidhni dy anët e telit me të njëjtën gjatësi.

Hapi 2: Kaloni fijen e majtë (vargun 1) përmes vrimës së 4-të në të djathtë, nga jashtë brenda. Vazhdoni të filetoni litarin 1 në vrimën e 5-të në të njëjtin rresht, nga brenda në pjesën e jashtme.

Hapi 3: Përsëriteni hapin 2 me kordonin e djathtë (vargu 2).

Hapi 4: Merrni fundin e telit 1 dhe kaloni te vrima e 2-të në anën e kundërt, më pas kaloni në vrimën e tretë në të njëjtin drejtim. Në drejtim nga jashtë në brendësi.

Hapi 5: Përsëriteni hapin 4 me vargun e djathtë (vargu i dytë).

Hapi 6: Thjesht përsërisni operacionin derisa vrima të përfundojë dhe shtrëngoni atë.

4. Si të lidhni këpucë të bukura Converse në formë diamanti

Mund të tingëllojë paksa e çuditshme, por ky stil i prerjes së diamantit do t’ju bëjë patjetër të “admironi”. Shumica e atleteve “favorizojnë” mënyrën e lidhjes së lidhësve të këpucëve prej diamanti. Hapat nuk janë shumë të ndërlikuar, le të “luftojmë” menjëherë.

Hapi 1: Fije kordonin horizontal për rreshtin e parë nga hunda e trashë, nga brenda në pjesën e jashtme. Rregulloni litarët në të dyja anët që të jenë simetrike dhe me gjatësi të barabartë.

Hapi 2: Vargun në të majtë (vargu 1) e shponi në vrimën e 3-të në të djathtë, nga lart poshtë. Bëni të njëjtën gjë me kordonin e djathtë (vargu 2).

Hapi 3: Më pas, merrni fijen e parë dhe e shponi në vrimën e dytë në të njëjtin rresht, nga brenda në pjesën e jashtme. Përsëriteni përsëri me vargun e duhur. Kushtojini vëmendje shpimit në të njëjtin drejtim, cila anë e vargut është shpuar në të njëjtën anë.

Hapi 4: Vazhdoni të futni telin 1 në vrimën e 4-të në anën e kundërt, gjithashtu nga lart poshtë. Vargu i dytë përsërit akoma operacionin e mësipërm.

Hapi 5: Vazhdoni të përsërisni kështu deri në vrimën e fundit, më pas lidhni nyjën dhe “shijoni” rezultatin.

5. Konverse lidhëse zig-zac

Efekti zig-zac është mjaft i këndshëm, me siguri do të bini në dashuri me këtë mënyrë Converse të lidhjes së lidhësve të këpucëve. Një sugjerim dhe ndryshim i vogël për të eliminuar “të mërzitshmen” ia vlen të provohet sot.

kieu-buoc-day-giay-converse-zig-zac

Hapat janë si më poshtë:

Hapi 1: Fijeni fijen në rreshtin e parë të vrimave, nga poshtë lart. Kështu që dy skajet e telit të jenë nga jashtë, të rreshtuara në mënyrë që të kenë gjatësi të barabartë.

Hapi 2: Fusni skajin e parë të kordonit në vrimën ngjitur me rreshtin e poshtëm, nga poshtë lart.

Hapi 3: Më pas, kaloni pjesën e dytë të fijes përmes vrimës së krijuar nga hapi 2 dhe më pas përmes vrimës së mbetur në rreshtin e dytë.

Hapi 4: Vazhdoni të vendosni pjesën e parë të fijes përmes vrimës së tretë pranë saj. Mbani të njëjtin drejtim të filetimit nga poshtë lart.

Hapi 5: Kaloni pjesën e dytë të fijes përmes vrimës së krijuar nga hapi 4 dhe më pas në vrimën tjetër në rreshtin e 4-të.

Hapi 6: Përsëritni hapat 2 deri në 5 derisa të gjitha vrimat të jenë zhdukur. Lidheni litarin, rregullojeni fort dhe keni mbaruar.

6. Si të lidhni Converse Loopback tuaj

“Converse Loopback” është një term i krijuar nga të rinjtë për t’iu referuar një mënyre mjaft të lezetshme të lidhjes së një litari. Converse Loopback sjell një pamje mjaft “rebele” dhe personaliteti. Le të fillojmë të punojmë së bashku!

Hapi 1: Filloni nga vrima e parë (drejt gishtit të këmbës). Ju vendosni 2 lidhëse këpucësh nga brenda jashtë, nga poshtë lart. Sigurohuni që të rreshtoni dy pjesët e telit në mënyrë që të jenë të barabarta.

Hapi 2: Kryqëzoni dy copat e telit së bashku. Vendoseni skajin e majtë të vargut përmes vrimës së dytë në të djathtë, pastaj vazhdoni të vendosni vargun e djathtë përmes vrimës së dytë në të majtë.

Hapi 3: Përsëriteni hapin 2 derisa vrima të jetë zhdukur. Në fund lidhni një hark ose lidheni fort në varësi të krijimtarisë suaj.

Ju lutemi shikoni më shumë për ndarjen: Si të trajtoni lidhëset shumë të gjata të këpucëve në shtëpi është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe e bukur

Epilogu

Këtu janë disa komente rreth Si të lidhni lidhëset e këpucëve Converse e thjeshtë por e bukur, hiti më “hot” i 2022. Shpresojmë që ta aplikoni lehtësisht për t’u dukur më në modë, rinore dhe më personalitet. Nëse keni një ide për një mënyrë të re për të lidhur Converse, mos hezitoni ta ndani me ne!

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Cách buộc dây giày Converse 5,6,7 lỗ đơn giản mà cực đẹp . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *