Cách phân biệt dây lưng cá sấu thật giả nhanh chóng chính xác 100%

Nëse jeni një fashioniste lëkure, atëherë me siguri nuk jeni të panjohur për rripat prej lëkure krokodili. Rripat e meshkujve prej lëkure krokodili janë aksesorë të nivelit të lartë të zgjedhur nga meshkujt e suksesshëm për të treguar klasin dhe sensin e tyre të modës. Për të shmangur blerjen e mallrave të rreme të cilësisë së dobët, është shumë e nevojshme të pajiseni me njohuritë për të kontrolluar mallrat origjinale.

Bëhuni një konsumator i zgjuar me disa këshilla të Tam Anh për t’u dalluar rrip i vërtetë krokodili 100% i shpejtë dhe i saktë.

Koncept i vërtetë rripi lëkure krokodili të nivelit të lartë?

Rripat e meshkujve të bërë nga lëkura e vërtetë krokodili janë rripa të bërë tërësisht nga lëkura e plotë e krokodilit që është e qëruar; më pas i nënshtrohen proceseve të trajtimit kimik dhe rrezitjes për të krijuar panele lëkure të qëndrueshme dhe shumëngjyrëshe me jetëgjatësi për të krijuar rripa lëkure krokodili të klasit të lartë.

Dalloni lëkurën e vërtetë dhe të rreme të krokodilit

Përveç kësaj, me rritjen e kërkesës për mallra lëkure, teknologjia e prodhimit të mallrave të falsifikuara është gjithnjë e më e sofistikuar për të bërë një fitim. Më të zakonshmet janë 2 materiale lëkure imituese: lëkura industriale (PU) dhe lëkura imituese e bërë nga PVC (Simili).

  • Lëkura industriale PU është një lloj lëkure e bërë nga mbetjet e lëkurës së kafshëve, e përpunuar përmes procesit poliestër, e modeluar, e ngjyrosur … për të bërë panele lëkure të rreme, veçanërisht rripa lëkure të rreme krokodili.

Ky është një material lëkure artificiale me cilësi të lartë dhe të butë që është shumë i ngjashëm me një rrip lëkure të vërtetë krokodili; konfuze për konsumatorët. Por lëkura PU është një formë sintetike e substancave artificiale, kështu që është e lehtë të zhvishet pas një periudhe përdorimi dhe ndikohet nga ndikimet e jashtme.

  • Lëkura Simili është një material i bërë nga një shtresë zorre e thurur me poliestër dhe e lyer me një shtresë PVC për të krijuar një lidhje. Pas kësaj, përpunohet me hapat e mëtejshëm si krijimi i teksturave, ngjyrosja …

Rripa lëkure krokodili

Në treg sot, ka 4 pjesë të lëkurës së krokodilit më të përdorura:

1. Rrip i bërë nga lëkura e krokodilit në bark

Kjo lëkurë ka një sipërfaqe të lëmuar, të butë, tekstura shumë tërheqëse, por falsifikohet shumë, duke zënë më shumë se 90% të tregut.

Rrip i bërë nga lëkura e krokodilit në bark

2. Rrip i bërë nga lëkura e krokodilit në anën e pasme (i vendosur midis kokës dhe bishtit)

Ky lloj lëkure ka thumba që dalin në mënyrë të barabartë dhe shpërndahen në 2 ose 3 rreshta vertikalë që shkojnë nga koka deri te bishti, një strukturë unike që ka vetëm kjo lëkurë. Dhe kjo pjesë e lëkurës është gjithashtu lëkura më pak e falsifikuar sepse është e vështirë ta bësh të duket po aq natyrale sa lëkura e vërtetë.

Rrip lëkure krokodili në anën e pasme

3. Rrip i bërë nga lëkura e krokodilit të meshkujve me gjemba (bisht krokodili)

Gjembat e ijeve janë lëkura me pendë të holla vertikale që kalojnë përgjatë bishtit të krokodilit. Kjo pjesë e lëkurës pas përpunimit dhe rrezitjes, këto fins janë shtypur për të formuar një lëkurë të butë që është e lehtë për t’u bërë produkte. Rrip lëkure krokodili me gjemba është i lehtë për t’u kontrolluar duke e kthyer pendën prapa për të parë nëse është origjinal apo jo. Prandaj, kjo lloj lëkure është e vështirë për t’u bërë, kështu që nuk ka pothuajse asnjë të rreme.

Rrip i bërë nga lëkura e krokodilit të meshkujve me gjemba

4. Rrip i bërë nga lëkura e krokodilit në krye (gungë e lëkurës së krokodilit)

Kjo është pjesa më e vështirë për t’u imituar sepse kjo lëkurë krokodili ka 6 gjemba kurrizore dhe vetëm lëkura e vërtetë e ka, tekstura është shumë e zbukuruar dhe e klasit të lartë. Pra, kur blini produkte të bëra nga kjo pjesë, mund të jeni të sigurt

Përveç kësaj, për të krijuar produkte Rrip lëkure krokodili Në mënyrë unike, prodhuesit kombinojnë gjithashtu lëkurën e pasme dhe lëkurën e bishtit në të njëjtin rrip për të sjellë një risi dhe unike vetëm në lëkurën e krokodilit.

Rrip i bërë nga lëkura e krokodilit në krye

Për të qenë në gjendje të njohin shpejt rrip lëkure të vërtetë krokodili Më pas mund t’i referoheni menjëherë mënyrave për të identifikuar Tam Anh më poshtë për të qenë në gjendje të zgjidhni rripat e vërtetë të lëkurës së krokodilit që ia vlejnë paratë që shpenzoni.

ikonë e bukur e ndarjes Shihni gjithashtu: rripa lëkure aligator

Si të dalloni shpejt dhe saktë rripat prej lëkure krokodili origjinale dhe të rreme

1. Si të dalloni rripat prej lëkure krokodili origjinale dhe të rreme përmes erës

Identifikimi i rripave të lëkurës së krokodilit përmes erës së lëkurës është mjaft i saktë.

Sepse brezi i krokodilit është i vërtetë, sado të ndërlikuara të jenë proceset e rrezitjes dhe të përpunimit; ata ende i lënë gjërat tipike që ka vetëm lëkura e krokodilit. Mund të jetë një erë paksa e mprehtë e yndyrës shtazore ose erë peshku ose një erë që i ngjan erës së keqe dhe të kalbur të zvarranikëve si hardhucat, gjarpërinjtë ose peshqit ujor.

Cilat lloje të tjera? rrip i rremë krokodili shpesh ka një erë karakteristike të rrëshirës sintetike. Sepse janë bërë nga PVC si simili, PU. Erën e plastikës industriale sintetike ju duhet vetëm ta nuhasni për ta njohur..

Për të siguruar saktësi më të madhe, merrni rripin dhe nuhatni ngadalë secilën pjesë disa herë dhe në intervale për të qenë më të qartë.

Një mënyrë tjetër për të dalluar përmes erës së lëkurës së krokodilit është: djegia ose djegia, lëkura e vërtetë e krokodilit do të ketë erë si flokë të djegur dhe lëkura e rreme e krokodilit do të ketë një erë shumë të pakëndshme të plastikës së shkrirë (Nuk duhet ta provoni këtë metodë, sepse është e lehtë për të dëmtuar produktin qoftë të vërtetë apo të rremë).

2. Dalloni me saktësi lëkurën e krokodilit me sy të lirë

Së pari të jetë në gjendje të bëjë dallimin ndërmjet rrip lëkure të vërtetë krokodili Ju lutemi vëzhgoni shkëlqimin dhe ngjyrën e rripit të lëkurës

Rrip lëkure krokodili real ka një shkëlqim natyral ose mund të jetë paksa i rremë; ngjyrë e pabarabartë, pak e errët dhe e theksuar. Ndërkohë, rripi prej lëkure artificiale aligator ka një fund me shkëlqim që duket sikur është laminuar dhe zakonisht është i ndritshëm dhe me ngjyrë të barabartë. Pra, kur blini, shikoni nga afër dhe mund ta nxirrni rripin në dritë të drejtpërdrejtë, do të shihni ndryshimin midis rripave të krokodilit të vërtetë dhe atyre të rremë.

Më pas, le të shohim përmes sistemit të kreshtës së lëkurës

Modeli i lëkurës në çdo krokodil është unik dhe nuk mund të dyfishohet; model lëkure në bark 1 stil, bel pjesa 1 stil, përgjatë shtyllës kurrizore 1 stil; Ky është edhe ndryshimi që krijon “vlerën e artë” që zotërojnë rripat e lëkurës së krokodilit.

Nuk janë të njëjtat katrorë me të njëjtën madhësi. Ndërkohë, rripat e rreme prej lëkure krokodili, damarët e lëkurës pothuajse mbivendosen deri në 80% apo edhe 90%. Për shkak se këto modele lëkure janë stampuar në një mënyrë artificiale, ato nuk bëjnë asnjë ndryshim në modelin e vërtetë të lëkurës.

Prandaj, kur blini rripa, hiqni shumë produkte për t’i krahasuar, nëse shihni ndryshimin midis modeleve, mund të jeni të sigurt. Kjo metodë është gjithashtu mjaft e saktë.

Së fundi, nëse shikoni më nga afër, duhet të vini re:

Së pari, një shtresë prerëse e rrip lëkure të vërtetë krokodili Do të shihni se ka fije të pabarabarta, por me rripin e rremë prej lëkure të krokodilit, struktura është mjaft e ngjashme.

Së dyti, struktura e shtresave të lëkurës, me rripin e cilësisë së lartë prej lëkure origjinale të krokodilit do të bëhet nga 3 shtresa të laminuara. Shtresa më e jashtme është lëkura e vërtetë e krokodilit, shtresa e mesme është lëkura e zorrëve (ose disa marka mund ta zëvendësojnë atë me pëlhurë të ndjerë) dhe shtresa më e brendshme do të jetë lëkura e lopës me shkëlqim. Ju hiqni shtrëngimin e rripit dhe shikoni në krye për të parë 3 shtresa.

Së fundi, kushtojini vëmendje gërvishtjeve ose gungave kur krokodilët gërvishtin njëri-tjetrin ndërsa janë gjallë. Edhe pse i është nënshtruar përpunimit dhe rrezitjes së kujdesshme, ai përsëri mund të njihet përmes një xham zmadhues. Kjo është edhe veçoria që bën dallimin e rripave të lëkurës së krokodilit që nuk mund të kenë mallrat e falsifikuara.

3. Identifikoni me prekje rripat prej lëkure krokodili origjinale dhe të rreme

Një mënyrë tjetër që mund ta përdorni për dalloni rripat e vërtetë të krokodilit që përdor prekjen. Përdorni dorën tuaj për të prekur belin dhe më pas aplikojeni butësisht. Nëse është një rrip i vërtetë lëkure krokodili, do të ndjeni butësinë, matja e konsiderueshme e bën dorën të lëvizë ngadalë dhe në mënyrë të pabarabartë. Ndryshe nga lëkura e rreme e krokodilit, kur aplikohet, ajo do të ndihet e lëmuar dhe e lehtë për t’u lëvizur për shkak të ngurtësisë dhe butësisë së shtresës plastike të përdorur për të ndriçuar produktin.

4. Dallimi i rripave prej lëkure origjinale të krokodilit nga elasticiteti dhe elasticiteti

Shumë njerëz i thonë njëri-tjetrit se është e mundur të kontrollohen rripat e rreme prej lëkure krokodili përmes elasticitetit dhe elasticitetit, por konkretisht si. Le ta zbulojmë edhe këtë!

Lëkura e vërtetë e krokodilit ka një sistem fibër kolagjeni poshtë për të ndihmuar në përmirësimin e elasticitetit të lëkurës. Kur testoni duke shtypur fort sipërfaqen e lëkurës me gisht; Lëkura e vërtetë e krokodilit do të lërë një gërvishtje rreth gishtit dhe kur të hiqni dorën, ajo do të zhduket në gjendjen e saj origjinale. Në ndryshim nga imitimi i lëkurës së krokodilit e bërë nga materiali sintetik që zakonisht nuk ka elasticitet, por fortësi; kështu që kur shtypni dhëmbëzimin mund të shtypet dhe mund të duhet shumë kohë për t’u kthyer në origjinal.

Dhe për shkak të elasticitetit të tij shumë të lartë dhe elasticitetit natyror, rripat e bërë nga lëkura e vërtetë krokodili nuk janë të lehta për t’u çarë ose për t’u palosur kur përkulen. Sa i përket lëkurës së rreme, pas një periudhe përdorimi, ajo gradualisht humbet elasticitetin e saj; shkaktojnë çarje ose kur preken nga jashtë, palosja mund të shihet menjëherë

5. Vendosni ujë në rripin e lëkurës së krokodilit për të identifikuar lëkurën e rreme

Një mënyrë tjetër që mund ta përdorni për dalloni lëkurën e vërtetë nga ajo e rreme që është të hidhni disa pika ujë në sipërfaqen e lëkurës; Nëse është një rrip i vërtetë lëkure krokodili i cilësisë së lartë, pas një kohe të shkurtër do të thithë ngadalë ujin dhe do të përhapet në zonat përreth, ndërsa me lëkurën e rreme të krokodilit, do të rrëshqasë menjëherë.

6. Realizoni rripin e rremë prej lëkure krokodili përmes çmimit

Çmimi është gjithashtu një nga kriteret për të njohur rripat e vërtetë të lëkurës së krokodilit. Me produkte të rripave prej lëkure krokodili origjinale (të bashkuara dhe të pandërlidhura) me vlerë 1,100,000 VND ose më shumë. Pra, nuk duhet të besoni në produktet që reklamohen si lëkurë e vërtetë krokodili, por kanë një zbritje të thellë. Sepse rripat prej lëkure krokodili janë të bukur, delikat, të qëndrueshëm, kurrë jashtë modës, shumë të përballueshme; Pra, nuk ka arsye për të qenë më lirë se zakonisht.

Pra, jini një konsumator i mençur, mos jini shumë të pangopur për të blerë produkte me cilësi të ulët.

Ku të blini rrip lëkure origjinale krokodili me cilësi të mirë?

Tam Anh Leather Products është e specializuar në ofrimin e aksesorëve të modës prej lëkure origjinale për meshkuj me më shumë se 15 vjet përvojë në prodhimin e produkteve prestigjioze prej lëkure origjinale në treg. Tam Anh është krenare që është furnizuesi kryesor i produkteve origjinale të lëkurës së krokodilit, veçanërisht rripave prej lëkure krokodili.

Blini rrip lëkure të vërtetë krokodili në Tam Anh

– Produktet e Lëkurës Tam Anh janë të përkushtuar që të bëhen prej 100% lëkure origjinale, modele produktesh të bukura dhe delikate dhe çmime të arsyeshme.

– Tam Anh është gjithmonë një vend për të përditësuar tendencat e reja të aksesorëve të modës, ka pohuar pozicionin e saj me meshkujt me stilin e saj luksoz dhe elegant të modës, por pa mungesë dinamike dhe personaliteti.

– Garancia është e përshtatshme, por gjithsesi siguron paqe mendore për cilësinë dhe shërbimin. Paguani 10-fishin e vlerës së porosisë, nëse zbuloni se produkti nuk është lëkurë origjinale.

– Një ekip konsulentësh entuziastë, gjithmonë mbështet për t’iu përgjigjur pyetjeve dhe për të këshilluar klientët për të gjetur produktet e duhura për buxhetin dhe nevojat e tyre.

përmbledhje

Më sipër janë ndarja e Tam Anh se si të dalloni rrip lëkure të vërtetë krokodili. Shpresojmë se do t’ju ndihmojë të jeni në gjendje të blini vetë rripin më të mirë për burra prej lëkure krokodili. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni Tam Anh për këshilla më specifike. Faleminderit që ndiqni artikullin.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Cách phân biệt dây lưng cá sấu thật giả nhanh chóng chính xác 100% . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *