Chia sẻ kinh nghiệm mua và sử dụng dây lưng da cá sấu

Rripat e meshkujve të nivelit të lartë janë një aksesor i rëndësishëm për çdo zotëri të suksesshëm. Një rrip për burra mund të demonstrojë klasin dhe personalitetin e pronarit të tij. Rripat e meshkujve me lëkurë krokodili janë konsideruar prej kohësh si aksesori më klas i modës për meshkujt për shkak të bukurisë së tyre aristokratike që sjell një stil elegant dhe luksoz!

Le t’i referohemi përvojës së zgjedhjes për të blerë dhe përdorur një rrip të bukur si të ri prej lëkure krokodili për meshkuj, pikërisht më poshtë.

Udhëzues për zgjedhjen e blerjes së rripave krokodili për meshkuj për meshkuj

Përvoja në blerjen dhe përdorimin e rripave krokodili

1. Zgjidhni një rrip lëkure krokodili për meshkuj sipas strukturës së telit dhe personalitetit të çdo zotërie

Një rrip lëkure krokodili jo vetëm që kënaq shijen e tij personale, por edhe e ndihmon atë të tregojë elegancën dhe klasin e tij.

Çdo krokodil ka karakteristikat e veta, teksturat e lëkurës në pjesë nuk janë të njëjta, duke i bërë produktet të ndryshme. Pra, kur blini, mund t’i referoheni se si të zgjidhni një rrip lëkure krokodili për meshkuj bazuar në secilën pjesë.

Aktualisht, rripat prej lëkure krokodili janë bërë nga 3 lloje bazë lëkure, duke përfshirë lëkurën e bishtit, lëkurën e shpinës ose lëkurën e barkut. Konkretisht:

– Rrip lëkure krokodili me thumba bishti:

Një rrip aligatori shumë i qëndrueshëm i bërë nga lëkura e bishtit që shtypet afër lëkurës që kalon përgjatë brezit të belit, një lloj litari që lidh 2 pika me pikën e lidhjes që është fillimi dhe fundi i skajit të bishtit. Kjo është një lëkurë krokodili që tregon një pamje të fortë dhe i tregon përdoruesit një burrë të guximshëm.

– Rrip lëkure krokodili me gjemba:

Ky është një rrip popullor aligator që tregon një personalitet dhe stil rinor, jo shumë i rëndë kur kaloni nga rripi, por edhe rripi juaj duhet të jetë pak i madh. Rrip lëkure kërpi me një lëkurë krokodili në mes me rreshta gjembash të vogla që shkojnë paralelisht. Si një lloj teli, bashkimi shtypet nga nxehtësia në mënyrë që të jetë e vështirë të zbulohet pika e lidhjes.

zgjedh-ditë-mushkëri-gai-duoi-da-ca-sau

– Rrip i lëkurës së barkut të krokodilit:

Kjo është lëkura për ata që e duan butësinë e lëkurës së barkut, por nuk duan ngurtësinë apo gjembat e bishtit apo të shpinës. Rripi i meshkujve prej lëkure barku krokodili është një rrip i bërë nga lëkura e barkut jo të thyer, që kalon lehtësisht përmes rripit pa shkaktuar shqetësim tek ai që e përdor. Ky rrip tregon elegancë dhe mirësjellje por jo më pak luksoze për përdoruesin.

Rripi është bërë nga lëkura 100% origjinale e krokodilit, pavarësisht nga pjesa e lëkurës, duke i dhënë klientëve një theks në stilin e klasit të lartë dhe luksoz. Është e vështirë të thuash pjesën më të mirë të lëkurës së krokodilit? Cilin rrip lëkure krokodili të zgjidhni? Sepse vetëm ju e dini se si ju pëlqen më shumë kur zotëroni një rrip lëkure krokodili, pavarësisht se çfarë thotë dikush tjetër.

2. Zgjidhni një rrip lëkure krokodili për meshkuj sipas ngjyrës së rripit

Një rrip mashkullor prej lëkure krokodili është i bukur vetëm kur përzihet me aksesorë të tjerë për sa i përket stilit apo ngjyrës për të pasur një harmoni të përgjithshme të veshjes. Ngjyra e rripit duhet të përputhet në mënyrë perfekte me këpucët dhe portofolin që keni veshur; për shembull: këpucë, portofol i zi me rrip të zi, këpucë, portofol kafe me rrip kafe… ngjyra e pantallonave dhe rripit mund të jetë e ndryshme ose e ngjashme në varësi të preferencës, ngjyra e këmishës është në kontrast me rripin për ta bërë atë të dallohet.

Ky rregull është gjithmonë i vërtetë kur meshkujt veshin rroba të rregullta dhe të sjellshme. Në veshje të rastësishme, burrat mund ta përdorin atë shumë më fleksibël. Rripat e zinj, kafe ose kafe mund të kombinohen të gjitha me xhinse ose atlete.

zgjedh-ditë-mushkëri-ca-sau-theo-mau-sac-ditë

Në përgjithësi, ngjyra që përfaqëson siç duhet stilin mashkullor, fokusi është tek ngjyrat e zeza dhe kafe. Me një burrë të moshës së mesme. Ose ndiqni trendin standard, klasik, këto dy ngjyra do të jenë shumë të përshtatshme. Kjo është një zgjedhje e sigurt dhe e lehtë për t’u kombinuar me kostume ose pantallona, ​​këmisha zyre ose për t’u ndryshuar në stile të ndryshme në varësi të rastit. Ai gjithashtu i ndihmon zotërinjtë të mbajnë një imazh të rregullt dhe luksoz

Ndërkohë, vëllezërve u pëlqen të jenë me stil, duke ndërtuar një imazh rinor, liberal dhe të spikatur. Ngjyra portokalli, kafe e çelur do të jetë më perfekte. Kjo ngjyrë është e vështirë të gjesh buzëkuq ton sur me veshje. Por është shumë tërheqëse, duke lënë përshtypje të fortë kur kombinohet me shumë lloje veshjesh për zyrë dhe rrugë.

3. Zgjidhni madhësinë dhe gjerësinë e duhur të rripit prej lëkure krokodili për meshkuj

Madhësia e rripit të lëkurës së krokodilit për meshkuj zakonisht varet nga madhësia e trupit të personit.

* Gjatësia e rripit matet nga fundi i telit deri te vrima në mes. Një rrip standard nuk duhet të jetë aq i gjatë sa shushunja e dytë në anën e majtë të pantallonave. Bishti më i përshtatshëm i parzmores është midis shushunjeve numër 1 dhe numër 2 pas parzmores.

Me një fizik normal, të veshur me pantallona të përmasave 29-30, duhet të zgjidhni një rrip me gjatësi 30-32 cm që të përshtatet. Vishni pantallona me madhësi 31-32, zgjidhni një rrip të gjatë 34cm. Nëse pantallonat janë 33-34, rripi duhet të jetë 36 cm i gjatë. Disa rripa janë të përmasave standarde S – M – L. Ekuivalente me madhësinë 32/34 – 36-38.

*Rreth gjerësisë së rripit standard prej lëkure aligator:

– Rrip prej lëkure krokodili për meshkuj versioni 3.5 cm: (80% e rripave të aligatorit që shiten në treg janë versione 3.5 cm): është një model rripi për veshje zyre, i përshtatshëm për pantallona dhe veçanërisht për personat e vegjël nën 65 kg është shumë i përshtatshëm.

– Rrip prej lëkure krokodili për meshkuj versioni 4 cm: është një model rripi për xhinse, pantallona kaki apo persona të gjatë (mbi 80 kg) për t’u përdorur do të jetë më i bukur.

4. Zgjidhni një rrip lëkure krokodili për të treguar sensin e modës së zotërinjve tuaj

Kur zgjidhni një rrip lëkure krokodili, mbani mend gjithmonë një gjë: sa më i madh të jetë shtrëngimi, aq më pak elegant duket. Por të qenit shumë i vogël do të humbasë edhe shpirtin mashkullor.

Në situata formale, vishuni modeste. Ju duhet të zgjidhni anën e rripit të lëkurës së krokodilit vetëm sa gjerësia e rripit. Me këtë madhësi, meshkujt tregojnë me besim sensin e tyre të modës, si dhe stilin e tyre klas.

5. Zgjidhni rripin prej lëkure krokodili për meshkuj me çmimin e tregut

Një rrip lëkure krokodili i bërë nga lëkura origjinale sigurisht që nuk mund të jetë i ulët.

– Rrip lëkure krokodili me litar:

Kordoni është i ndarë në 3 segmente dhe ka 2 nyje, zakonisht me një bllokues rul. Ky lloj litari përbën 90% të rripave të aligatorëve në treg dhe çmimi nuk është shumë i lartë, duke rënë midis 850,000 dhe 1,100,000 VND.

– Rrip i tërë lëkure krokodili (rripi i krokodilit nuk është i lidhur):

Tel një copë, pa ngjitje dhe zakonisht i kombinuar me një shtrëngim kunj (për shkak se bishti është shpesh me luspa, nuk mund të kalohet nëpër rul). Me këtë lloj rripi lëkure, zakonisht zë 10% të mbetur dhe çmimi është zakonisht 30-40% më i lartë se kordoni zgjatues. Pra, kur përdorni një rrip lëkure jo të bashkuar me aligator, ai nuk do të humbasë vlerën e caktuar të produktit. I kombinuar me një kokë me gjilpërë do të tregojë gjithmonë forcë dhe do të rrisë stilin tuaj elegant.

Për sa i përket qëndrueshmërisë, dy llojet e parzmoreve të mësipërme nuk ndryshojnë nga njëri-tjetri. Nëse doni të kurseni para, duhet të përdorni një rrip me rul, sepse kur e përdorni, shumë pak veta e vërejnë nëse lidhet apo jo, por ata e dinë vetëm se jeni duke përdorur një rrip lëkure krokodili.

6. Shënime të tjera se si të zgjidhni rripat prej lëkure krokodili për meshkuj

Përveç shënimeve të mësipërme, duhet të keni parasysh edhe disa çështje të tjera si:

– Nëse rripi ka një shtrëngim, shtrëngimi duhet të jetë mesatarisht i vogël dhe pa dekorime të mëdha. Dhe rripi duhet të jetë besnik ndaj dy ngjyrave të metalit të bardhë ose ari.

– Një rrip lëkure aligator premium, i denjë për klasin e modës, jo vetëm i bërë nga materiali lëkure nr.1. Ai gjithashtu siguron gjatësinë e duhur dhe perforime të sakta. Dhe kërkon shkëlqimin dhe qëndrueshmërinë e ngjyrave të shtrëngimit. Sa më gjatë ta përdorni, aq më i shkëlqyeshëm dhe më i butë është rripi që ju nevojitet.

– Të blesh një rrip prej lëkure krokodili nuk është të blesh një aksesor të zakonshëm. Pra, nëse nuk jeni njohës i artikujve prej lëkure, nuk mund të dalloni midis rripave prej lëkure krokodili origjinale dhe atyre të rreme, asgjë më mirë se kur zgjidhni të blini një furnizues të besueshëm rripi lëkure, me garanci ka një periudhë të qartë.

Ju gjithashtu duhet të zgjidhni kompanitë e specializuara në prodhimin e lëkurës së krokodilit në mënyrë që të mund të blini produkte me çmime origjinale pa ndërmjetës.

Si të përdorni një rrip të qëndrueshëm prej lëkure krokodili

Sot rripat janë një aksesor i domosdoshëm në garderobën e meshkujve. Sidomos rripi i lëkurës së krokodilit është bërë i preferuari i shumë njerëzve për shkak të luksit të tij. Pra, si të përdorni dhe mirëmbani rripat prej lëkure krokodili në mënyrë që të jenë gjithmonë po aq të bukur sa të rinj? Tam Anh do t’ju zbulojë menjëherë më poshtë!

1. Mënyra më efektive për të ruajtur rripat e lëkurës së krokodilit

Për përdorim afatgjatë dhe si të reja, mënyra e ruajtjes së rripave prej lëkure krokodili është shumë e rëndësishme. Ka disa shënime të rëndësishme që duhet të keni parasysh si më poshtë:

– Kur nuk përdorni rripin e aligatorit, ju e rrotulloni dhe e ruani në një qese tharëse ose e varni në një grep në dollap. Nuk duhet ta lini rripin të bie në kontakt me një mjedis të lagësht, sepse bën që lëkura të myket dhe të zbardhet lehtësisht. Mënyra më e mirë është ta varni rripin drejt në një vend të ajrosur mirë.

– Hiqni dorë nga zakoni i mbështjelljes së brezit ose mos heqjes së tij nga pantallonat sepse kjo do të bëjë që rripi të shtrembërohet dhe të humbasë formën e tij origjinale.

Kur rripat prej lëkure të krokodilit lagen, lërini të thahen natyrshëm, mos i ekspozoni në rrezet e diellit të ashpër sepse kjo do ta bëjë sipërfaqen e lëkurës të deformohet lehtësisht, të deformohet dhe shumë e shëmtuar.

– Duhet të aplikoni rregullisht një ruajtës të specializuar për artikuj lëkure për të mbajtur lagështinë si dhe shkëlqimin e lëmuar të sipërfaqes së rripit të lëkurës së krokodilit.

2. Si të rinovoni rripin e lëkurës së krokodilit pas një kohe të gjatë përdorimi

Çdo rrip lëkure krokodili pas përdorimit për një kohë të gjatë do të shfaqet gjithashtu problem kur zbardhet, mykohet, njolloset. Ju lutemi referojuni mënyrave të mëposhtme të trajtimit të Tam Anh!

– Me një rrip lëkure krokodili të përdorur për një kohë të gjatë, ai shpesh është i zbardhur dhe i thatë, ju mund ta rifreskoni sipërfaqen e lëkurës në këtë mënyrë:

+ Merrni një leckë të pastër të butë të njomur me qumësht të freskët pa sheqer ose vaj pishe, në sipërfaqen e rripit të krokodilit në një drejtim dhe më pas fshijeni me një peshqir të pastër.

+ Nëse përdorni patate, thjesht duhet ta prisni pataten përgjysmë, përdorni anën që përmban feta për ta fërkuar në sipërfaqen e lëkurës dhe më pas fshijeni me një peshqir të pastër.

– Në rast se rripi prej lëkure krokodili duket i mykur, përdorni një peshqir të butë pambuku për të fshirë sipërfaqen e lëkurës me një tretësirë ​​alkooli dhe uji në një raport 1:1. Nëse njollat ​​e mykut janë më kokëfortë, përdorni sapun për t’i trajtuar ato. Do të shihni rezultate të mahnitshme

– Kur rripi i krokodilit njolloset nga yndyrat, mënyra më efektive është të spërkatni njollën me pluhur shkumës, ta lini një ditë dhe më pas ta fshini me një leckë të butë të lagur me vaj pishe, njolla do të zhduket.

Pse duhet të blini një rrip lëkure krokodili në Tam Anh Leather World?

Bazuar në përvojën e zgjedhjes për të blerë një rrip lëkure krokodili për burra të përmendur më lart, mund të shihet qartë rëndësia e zgjedhjes së një adrese me reputacion. Dhe nëse nuk dini si të zgjidhni një portofol prej lëkure krokodili, ejani në Tam Anh për të marrë produktet më të mira.

Tam Anh Leather Products është aktualisht një vend shumë i vlerësuar për të blerë rripa lëkure krokodili për meshkuj, kur mund t’u sjellë klientëve avantazhe të mëdha si:

blej-ditë-mushkëri-tai-do-da-tam-anh

1. Material lëkure 100% origjinale krokodili

Të gjitha produktet e rripave prej lëkure krokodili në Tam Anh garantohen të jenë 100% lëkurë origjinale. Duke siguruar në këtë mënyrë për të sjellë tek klientët modelet e portofolit me cilësinë më të mirë në treg.

2. Procesi i punuar me dorë, sipas standardeve

Rripat prej lëkure aligator në Tam Anh janë punuar nga artizanë me mjeshtëri të hollë.

Në veçanti, rripat e lëkurës së krokodilit në Tam Anh prodhohen gjithashtu me procesin e rrezitjes standarde evropiane, i cili jo vetëm rrit butësinë dhe qëndrueshmërinë e lëkurës së krokodilit, por edhe diversitetin në dizajn.

3. Çmimi i arsyeshëm sipas nevojave të çdo klienti

Edhe pse të gjitha produktet e rripave prej lëkure krokodili në Tam Anh garantohen të jenë të cilësisë dhe cilësisë së lartë, megjithatë, çmimi është gjithashtu jashtëzakonisht i përballueshëm.

Konkretisht, çmimi i shitjes së rripave prej lëkure aligator në Tam Anh varion nga 990,000 deri në 1,700,000 VND. Në varësi të nevojave, ekonomisë si dhe preferencave, klientët mund të zgjedhin plotësisht një linjë të përshtatshme rripi lëkure.

4. Garanci afatgjatë për rripin prej lëkure krokodili

Aktualisht, Tam Anh është një nga markat e rralla në treg që u ofron klientëve një politikë garancie për rripat prej lëkure krokodili. Kështu, ju mund të jeni të sigurt për cilësinë e shërbimit.

ikonë e bukur e ndarjes Ju lutemi shikoni më shumë dhe shpërndajeni: Ku të blini rripa të mirë

Epilogu

Shpresojmë që me përvojën në zgjedhjen e blerjes dhe përdorimit të rripit të meshkujve prej lëkure krokodili që kemi përmbledhur më sipër, do të zgjidhni vetë rripin më të mirë dhe më të qëndrueshëm të lëkurës së krokodilit. Uroj që të zgjidhni të blini dhe të kombinoni rripat për të qenë sa më elegant dhe në modë.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Chia sẻ kinh nghiệm mua và sử dụng dây lưng da cá sấu . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Hướng dẫn cách bảo quản áo da và phục hồi áo da như mới

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2023 Chaolong TV - WordPress Theme by WPEnjoy