Top 10 vật may mắn mang bên người hút tài lộc, bình an

Ka shumë sende me fat që mund t’i mbani me vete si bizhuteri. Ka lloje që mund të neutralizojnë qëllimin e vrasjes, të sjellin paqe dhe lumturi në familje. Prandaj, është shumë e rëndësishme të gjeni dhe blini artikuj me fat dhe feng shui për veten dhe familjen tuaj që të jeni gjithmonë me fat. Nëse e keni të vështirë të gjeni për veten dhe familjen tuaj një bukuri fati, le të mësojmë rreth këtyre artikujve me fat me Tam Anh përmes artikullit më poshtë.

Çfarë është fati?

Fati përkufizohet si gjërat pozitive, të rastësishme, të rastësishme në jetë që ne nuk mund t’i parashikojmë. Shpesh ndodh papritur kur keni pak vështirësi ose keni nevojë të bëni një detyrë të caktuar.

Mund të shihet se fati është një gjë shumë e rastësishme, ndodh rastësisht. Shkenca moderne nuk mund të vërtetojë se ku filloi. Por sipas konceptit të lashtë shpirtëror, ka faktorë që krijojnë fat: fati i njerëzve, bekimet që ata krijojnë, faktorët feng shui si dhe mënyra e jetesës së çdo personi.

Si të keni fat

Në vende dhe territore të ndryshme, do të ketë simbolet dhe konceptet e tyre të fatit. Në Vietnam, njerëzit kanë ide për gjërat që mund të krijojnë fat të mirë si më poshtë:

Zhvilloni fjalë të mira: trupin, fjalën dhe mendjen për të krijuar bekime për të gjithë. Trupi bën vepra të mira, goja flet të mira, mendimet janë gjithmonë të mira dhe të sinqerta. Nëse e bëni këtë, mendja juaj do të jetë gjithmonë e qetë, duke krijuar shumë bekime në jetë. Fati me siguri do të vijë në rrugën tuaj.

Përmbajuni elementeve të feng shui-t: Çdo person lind me një fat unik. Elementet e feng shui-t që i korrespondojnë çdo fati duhet të ndiqen. Përdorimi i koncepteve të feng shui në rregullimin dhe dekorimin e shtëpive dhe zyrave; var gjëra që sjellin fat Është një element thelbësor për të sjellë paqe dhe fat për çdo person.

Gjërat me fat për të mbajtur përreth për të ndihmuar në tërheqjen e fatit dhe paqes

1. Paratë e lashta të pesë perandorëve

Paratë e Pesë Perandorëve kanë efektin e hapjes së fatit, duke sjellë pasuri dhe fat në feng shui.
Ka disa njerëz që duan të ekspozojnë, të varin monedha antike në shtëpi ose të mbajnë në portofolin e tyre. Me dëshirën që fati të jetë i begatë. Disa njerëzve u pëlqen të varin monedha në to. Besohet se monedhat e lashta janë përdorur nga mijëra njerëz në kohët e lashta. Mund ta huazoni për t’i sjellë fat vetes dhe familjes suaj.

Po kështu, thuhet se mbante monedha të lashta të dinastive që dikur ishin të begata. Do të rrisë edhe fatin. Prandaj, “paratë e lashta të pesë perandorëve” janë shumë të njohura dhe përdoren nga shumë njerëz.

Paratë e lashta të pesë perandorëve

Studiuesit e Feng Shui besojnë se paratë e epokës së begatë janë shumë të fuqishme. Është prodhuar për shumë vite, kështu që mund të thithë “gazin qiellor” të parajsës dhe tokës. Përveç kësaj, shumica e këtyre monedhave gjenden nën tokë, kështu që thithin edhe “geoqi”. Është përdorur nga shumë njerëz, ndaj thith edhe “energjinë njerëzore”.

Të tre energjitë njerëzore “qielli, toka dhe njeriu” janë të mjaftueshme, kështu që thjesht lidhni pesë monedha dhe varni në simbole të favorshme për të rritur pasurinë, si statujat e njëbrirëshit, kalamajtë me tre këmbë, etj.

2. Nyje pa fund

Nyja e pafund është një nga hijeshitë me fat që përdoret mjaft shpesh në feng shui feudale. Në kohët e lashta, nyjet pa fillim dhe pa fund përfaqësojnë një rrjedhë harmonike të energjisë së favorshme – e pandërprerë nga dështimet, fatkeqësitë ose fatkeqësitë. Bukuria harmonike e nyjeve të pafundme është gjithashtu një simbol i fatit në dashuri, martesë dhe jetën e çdo personi.

Ka shumë njerëz që besojnë se, nëse i mbani këto nyje me vete, gjithçka do të shkojë gjithmonë mirë, fati do të sjellë paqe në shpirtin tuaj si dhe në jetën e përditshme.

Nyje pa fund

Nyja e pafund është gjithashtu një nga thesaret e favorshme që do të aktivizojë energji të mirë dhe pozitive. Kjo është nyja e dashurisë që shpesh e mbajnë të dashuruarit për të shijuar shumë përfitime dhe harmoni. Kjo nyjë është e përjetshme, nuk mbaron kurrë, pa fillim dhe pa fund. Nyja është si simboli i pafundësisë dhe vetëm simboli i pafundësisë shumëfishohet dhe ndihmon në amplifikimin e energjisë.

Ju mund ta vizatoni këtë simbol në hapësirat tuaja të banimit dhe të përdorni temjan për të përmirësuar praninë e tij të padukshme. Ju gjithashtu mund të përdorni butonin magjik në formën e një varëseje nefriti të bërë nga litarë të kuq për një nxitje shtesë të energjisë.

Ky produkt konsiderohet gjithashtu një nyje fati që nuk duhet ta humbisni!

3. Peshqit

Sipas legjendës nga kohët e lashta, Dragoi lindi 9 fëmijë: Si Still, Phu Hi, Be Ngan, Bi Hi, Toan Nghe, Bo Lao, Trao Phong, Nhai Xe dhe Pi Huu, fëmija i fundit i lindur së bashku. Që nga lindja, Pi Xiu ka qenë krijesa më e bukur me të gjitha pjesët më të bukura të kafshëve të tjera si trupi i luanit, koka e dragoit, trupi i kalit, këmbët e njëbrirëshi.

Pi Xiu është një krijesë që pëlqen të hajë ar, argjend dhe bizhuteri, por nuk ka anus, kështu që mund të tërhiqet vetëm, por nuk mund të lirohet. Prandaj, kur vdiq, Pi Xiu u bë një nuskë për të tërhequr pasuri dhe për të parandaluar shpirtrat e këqij dhe u përdor nga shumë njerëz.

Feng Shui Pixiu

Pi Xiu është konsideruar prej kohësh një nuskë që u sjell fat njerëzve. Ty Huu është i dashur nga shumë njerëz dhe përdoret si bizhuteri. Pixiu zakonisht bëhet nga ari/argjendi ose gurë të çmuar. Ju duhet të zgjidhni ngjyrën e gurit që i përshtatet fatit tuaj.

Pixiu është në krye të gjërave që sjellin fat, nuk duhet ta injoroni!

4. Merimangat Feng Shui

Merimanga është një kafshë e vogël, e brishtë, por jashtëzakonisht e shkathët, e qëndrueshme dhe ka aftësinë për të kapërcyer vështirësitë, kështu që në feng shui, Merimangat konsiderohen si mishërim i fatit, fatit dhe marrëdhënieve të paracaktuara.njerëzore. Për njerëzit e zakonshëm, merimangat do t’i ndihmojnë ata të jenë me fat, të kapërcejnë të gjitha vështirësitë dhe të takojnë një marrëdhënie të mirë të paracaktuar, paqe dhe lumturi.

Sa për njerëzit e biznesit, njerëzit e biznesit, merimangat konsiderohen njerëz fisnikë për të mbështetur mënyrën e promovimit, artikujt feng shui tërheqin pasuri dhe pasuri për ta.

Merimanga e lëkurës Feng Shui

Kuptimi i merimangave në Feng Shui:

Përparimi në punë: Me aftësinë e saj superiore për të kapërcyer vështirësitë, maskota e Feng Shui Spider është shumë e përshtatshme për ata që kërkojnë të përparojnë në punën e tyre dhe të kapin mundësitë në treg.

Bashkëpunim i favorshëm: Legjenda thotë se kur Merimangat zbresin në sipërfaqen e ujit, ka mysafirë të nderuar që vijnë në shtëpi, të ftuar të çmuar janë mundësitë që sjellin mundësi të mira, kështu që biznesmenët shpesh sjellin me vete nuskën e merimangës feng shui për t’u lutur. butësi, kontrata të dobishme dhe lidhje e shtuar.

Lidhja emocionale: Falë vetive të fijeve ngjitëse, merimangat feng shui ndihmojnë të dashuruarit, çiftet konfliktuale të bëhen harmonike, të kuptojnë reciprokisht njëri-tjetrin dhe të forcojnë ndjenjat e tyre.

5. Gjerdan Agarwood

Gjerdani Agarwood Mystery i bërë nga Agarwood natyral i zhytur në ujë është artikulli me vlerë më të lartë pas Ky Nam. Sasia e lartë e vajit esencial krijon një ngjyrë misterioze pothuajse të zezë në sipërfaqe. Linjat janë gjithashtu kaq të bukura dhe të qarta. Pika unike është se, si gjurmët e gishtave të çdo personi, kokrra e drurit nuk është kurrë e njëjtë.

Pra, çdo farë e çmuar Agarwood është unike dhe unike. Provoni të mbani në dorë një farë Agarwood të zhytur në ujë për të ndjerë plotësisht bukurinë e përsosur që na ka dhuruar natyra malore.

Gjerdan Agarwood

Incense Agarwood, i njohur gjithashtu si “DEPARTMENT HUONG” është i butë; Është si sharmi dhe sharmi i një gruaje. Kjo aromë e përzier me erën e mishit i bën njerëzit të dëshirojnë ta pushtojnë dhe ta zotërojnë atë. Prandaj, gjerdani Agarwood Mystery është një artikull me fat për të sjellë dikë që ia vlen të zotërohet.

6. Farat e agatit

Në thelb, agatin mund ta kuptoni si një variant të kuarcit, ato i përkasin grupit Kalcedoni. Shkencëtarët kanë zbuluar se, pavarësisht se kanë të njëjtën strukturë kimike si kuarci, mikrogrimcat në agat janë shumë të imta. Prandaj, kur prodhohen dhe përdoren, produktet me material agat janë gjithmonë me shkëlqim dhe të lëmuar. Agatet janë të lehta për t’u nxjerrë dhe kanë rezerva të mëdha, kështu që ato kanë një çmim të moderuar. Çdokush mund të blejë dhe të zotërojë produkte të bëra nga ky gur.

Farat e agatit

Që nga kohërat e lashta, rruazat e agatit janë konsideruar si një lloj sharmi fati me efekte të fuqishme ekzorcizmi. Në disa vende, çdo vogëlusheje i jepet edhe një gjerdan oniksi kur lind, me qëllim që të lutet që fëmija të rritet në paqe dhe shëndet. Sot, byzylykët ose gjerdanët e agatit shpesh nënkuptojnë fat në dashuri sesa të dëshirojnë shëndet si në të kaluarën. Në treg sot, artikujt me rruaza agat bëhen kryesisht nga oniksi ose karneli. Sidoqoftë, farat e mishit janë mjaft të shtrenjta dhe të vështira për t’u gjetur.

7. Varëse Buda e Fatit

Buda e Jetës njihet si një Buda kujdestar që sjell fat të mirë. Shëndet, paqe dhe mbrojtje në jetën tuaj. Jetëgjatësia e Budës për çdo epokë. Çdo urdhër është një shije unike sepse secili ka meritat e veta unike. Prandaj, është shumë e rëndësishme të zgjidhni një Buda që korrespondon me moshën tuaj për të marrë gjëra të mira.

Varëse Buda e Fatit

Në veçanti, varëse Buddha Ban Menh është bërë nga Agarwood. Do të ndihmojë në rritjen e fatit për të rritur fatin. Sepse temjani konsiderohet edhe një dru shpirtëror. Mbreti i specieve të rralla të drurit mbart në vete energjinë e parajsës dhe tokës. Agarwood do t’i sjellë shumë fat atij që e vesh. largoni shpirtrat e këqij dhe fatin e keq.

Prandaj, përgatitni për veten dhe të dashurit tuaj një send me fat për të sjellë me vete, që është Buda e Jetës i bërë nga Agarwood. Për të mbrojtur veten dhe të dashurit tuaj larg nga fati i keq dhe shpirtrat e këqij.

8. Byzylyk Maitreya Buddha Agarwood

Byzylyku ​​Maitreya Buddha Agarwood me një aromë të butë ndihmon në qetësimin e shpirtit. Ndihmoni fëmijën tuaj të jetë i bindur dhe paqësor. Agarwood thith natyrshëm kuintesencën e parajsës dhe tokës dhe “vjedhja” ndihmon të rritet shpejt, plotësisht beninj dhe i përshtatshëm për fëmijët.

Materiali i unazës: Agarwood 100% natyral, rruaza të rrumbullakëta, të lëmuara që janë të sigurta për fëmijët, kombinuar me hijeshi argjendi 925

Unaza e temjanit agarwood e përzier me fytyrën e Maitreya Buddha është një produkt që shumë prindër dhe gjyshër besojnë se e blejnë, si dhuratë për fëmijët me rastin e lindjes, ditëlindjes apo festave të tjera me dëshirën që fëmijët të kenë gjithmonë fëmijën më të mirë, të shëndetshëm, të luajnë mirë. , fle mirë, mos u tremb

9. Qese paqësore Agarwood

Çdo qese me Agarwood paqësor mbart në vete copa Agarwood. Është një artikull me fat që pëlqehet nga shumë njerëz. Konvergjenca e plotë e kuintesencës së qiellit dhe tokës, me pastërtinë e lartë të yang-ut, duke pastruar hapësirën e jetesës, duke dëbuar shpirtrat e këqij, duke aktivizuar kështu fatin dhe fatin për pronarin. Kur shpirtrat e këqij ose fati i keq largohen, kjo do ta ndihmojë pronarin të rrisë fatin, duke stimuluar kështu pasurinë – VAN SU HANH THANH.

Çanta paqësore Agarwood

Çanta e kuqe e brokadës është e mbështjellë jashtë nga fshati i famshëm i thurjes së brokadës La Khe, i qëndisur me dorë me motive të sofistikuara dragoi dhe feniks – që do të thotë FAT, VUGH qi, balancon energjinë e feng shui-t. E kuqja është ngjyra e zjarrit dhe e gjakut. Ngjyra e jetës, dashurisë dhe ngrohtësisë. Ngjyra e energjisë së ndritshme, duke sjellë fat dhe shëndet të mirë

10. Bozhure

Në kulturën lindore, bozhure është një lule mbretërore, fisnike, një simbol i pasurisë dhe prosperitetit. Në kulturën japoneze, bozhure simbolizon një martesë të lumtur me pasardhës të mbushur me tufa. Në vendet perëndimore, bozhure nuk njihet vetëm si një lule e bukur, por edhe si një barishte me veti të shkëlqyera mjekësore.

Në feng shui, bozhure është një simbol i prosperitetit, prosperitetit, ngjall fisnikëri dhe mbart vitalitet të fortë. Sipas konceptit të të lashtëve, kur vishni një gjerdan ose byzylyk me bozhure feng shui, ai person do të shmangë shpirtrat e këqij, duke vepruar si një amulet për të mbrojtur veten. Jo vetëm që simbolizon prosperitetin dhe pasurinë, bozhure përfaqëson gjithashtu dashurinë e çiftit dhe dashurinë e plotë të çiftit.

Epilogu

Këtu janë thesare feng shui janë gjërat që sjellin fat për të ndihmuar njerëzit të tërheqin pasuri dhe fat që Tam Anh do të donte t’ju prezantonte. Shpresojmë që përmes këtij artikulli të gjeni një thesar të përshtatshëm feng shui për ju dhe familjen tuaj, në mënyrë që i gjithë viti të jetë me shumë fat!

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Top 10 vật may mắn mang bên người hút tài lộc, bình an . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *